How To Win http://howtowin.dk Forretnings- og lederudvikling, Lean, Rekruttering og Outplacement Mon, 05 Dec 2016 07:51:29 +0000 da-DK hourly 1 Ambitiøs Project Manager til international koncern http://howtowin.dk/ambitioes-project-manager-international-koncern/ Sat, 19 Nov 2016 05:49:52 +0000 http://howtowin.dk/?p=1748 Indlægget Ambitiøs Project Manager til international koncern blev vist første gang den How To Win.

]]>

Til Knudsen Køling A/S, som er en del af koncernen EPTA, søges til nyoprettet stilling, en ambitiøs Project Manager til operationel projekt eksekvering, med mange bolde i luften.

Stilling:
Project Manager

Publiceringsdato:
18-11-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Køge

Website:

Kontaktperson:

 • Kim Holst
  CEO / Partner

  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

Du får direkte reference til projektchefen, og indgår som ligeværdig partner i projektafdelingen. Du får en nøglerolle i realisering af virksomhedens vækstplaner og med berøringsflade til alle virksomhedens profitcentre og internationalt.

Dine opgaver bliver operationel projektstyring, hvor du får det løbende ansvar for mellem 5-10 projekter i alle dets faser. Du har direkte kundekontakt, betydelig ressourcestyring og tilsikrer det økonomiske flow mellem kunden og projekts faser. Du har inspektion hos kunden før, under og efter installationen og indgår et tæt samarbejde med salgsafdelingen. Efter en grundig indkøring, får du det fulde ansvar for betydelige mio. store Turn-Key projekter, hos strategisk vigtige kunder.

Du har en uddannelse som maskin-/procesingeniør eller maskinmester og har projektledererfaring. Du kommer sikkert fra procesindustrien, mejeri, køling, varmevekslere, fødevarer, specialmaskiner, ventilation eller lignende og må gerne have ledererfaring. Du har kendskab til AB 92 /ABT 93, rørberegninger, maskiner, pumper, gear, tryk, termodynamik, gerne køleteknisk certifikat og projektlederuddannelse.

Du er kendetegnet ved at kunne løse udfordringer i farten, kan lave konsekvensberegninger og vurderer forskellige scenarier og vælge den for alle interessenter bedste løsning. Du har et entreprenant gen og kan tænke ud af boksen, er handlekraftig og har gennemslagskraft, når det er nødvendigt. Du er ekstrovert, omstillingsparat, analytisk og god til at skabe overblik, når der skal trylles. Du har gode empatiske evner og let ved at få folk med dig via dine fornuftige argumenter og analyse. Du besidder godt købmandskab og har kommerciel forståelse. Du elsker at løse problemer og ved at du er med til at skabe noget stort.

Du tilbydes en spændende udviklingsopgave og nøgleposition i virksomheden, hvor du skal være medvirkende til at indfri en ambitiøs vækststrategi. Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Virksomheden er en del af en global koncern med betydelige aktiviteter i Europa, Asien og Sydamerika. Produkterne afsættes til retailkæder i hele verden, herunder de danske.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal/ eller til kh@howtowin.dk.

Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Ambitiøs Project Manager til international koncern blev vist første gang den How To Win.

]]>
Resultatorienteret Teknisk Key Account Manager http://howtowin.dk/resultatorienteret-teknisk-key-account-manager/ Sat, 19 Nov 2016 05:40:05 +0000 http://howtowin.dk/?p=1746 Indlægget Resultatorienteret Teknisk Key Account Manager blev vist første gang den How To Win.

]]>

Til Knudsen Køling A/S, som er en del af EPTA Refrigeration, søges en resultatorienteret teknisk Key Account Manager til en spændende stilling med bred berøringsflade og stor mulighed for at sætte sit eget præg på fremtidens detailhandel.

Stilling:
Teknisk Key Account Manager

Publiceringsdato:
18-11-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Køge

Website:

Kontaktperson:

 • Kim Holst
  CEO / Partner

  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

Du får direkte reference til virksomhedens CEO og bliver selvstændigt ansvarlig for et årligt salgsbudget på et betydeligt 2 cifret mio. beløb

Din opgave bliver at realisere eget salgsbudget  gennem udvikling af samarbejdet med virksomhedens eksisterende nøglekunder samt ved udvidelse af porteføljen gennem salg til nye kunder. Dette realiserer du først og fremmest gennem kundebesøg, udarbejdelse af tilbud og efterfølgende forhandlinger. Din berøringsflade bliver bred og de vil få et tæt samarbejde med både projekt-, indkøbs- samt serviceafdelingen i forhold til udarbejdelse af tilbud samt kontrakter. Da virksomheden er del af en international koncern vil du ligeledes have kontakt med fabrikker i udlandet i relation til produktforespørgsler og indhentning af priser.

Du kommer med en baggrund som maskin-, eksport- eller procesingeniør – alternativt som maskinmester og du har min. 2 års erfaring med tekniske opgaver samt projektsalg. Du har bred tekniskindsigt og forståelse for motorer, termodynamik, rørdesign, pumper, køl, el/tavler samt bygge- og anlægsdirektivet. Jobbet kræver desuden erfaring med CAD, ERP (gerne SAP) samt udvidet Excel, ligesom det er forventeligt at du har stærke forhandlingsevner og besidder godt købmandsskab.

Personligt er du kendetegnet ved at have en struktureret og analytisk tilgang til dine opgaver. Du formår at arbejde under pressede deadlines uden at miste overblikket og trives i et miljø, som til tider er meget hektisk. Du evner at kommunikere på alle niveauer og skaber tillid ift. såvel samarbejdspartnere, som kunder. Vi forventer at dit virke, resulter i at vi bliver ”Supplier of the Year.”

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med flad struktur og stor frihed til at sætte dit eget præg på stillingen samt fremtidens detailhandel. Du vil få stor berøringsflade såvel internt som eksternt samt blive del af en stor koncern med mulighed for at gøre karriere internationalt. Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.  Den første periode vil du komme igennem vores betydelige on-boarding program.

Virksomheden er den del af en global koncern med betydelige aktiviteter i Europa, Asien og Sydamerika. Produktionen afsættes til retailkæder i hele verden, herunder de danske.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage ti virksomhedens fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal eller til kh@howtowin.dk. Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Resultatorienteret Teknisk Key Account Manager blev vist første gang den How To Win.

]]>
Finance Manager til international koncern http://howtowin.dk/finance-manager-international-koncern/ Tue, 15 Nov 2016 20:52:31 +0000 http://howtowin.dk/?p=1735 Indlægget Finance Manager til international koncern blev vist første gang den How To Win.

]]>

STILLINGEN ER BESAT!

Til Knudsen Køling A/S, som er en del af koncernen EPTA Refrigeration, søges en Finance Manager med international koncernerfaring, der i tæt samarbejde med topledelsen kan forløse virksomhedens fulde potentiale.

STILLINGEN ER BESAT!

Stilling:
Finance Manager

Publiceringsdato:
15-11-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Køge

Website:

Kontaktperson:

 • Kim Holst
  CEO / Partner

  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

Du får direkte reference til virksomhedens CEO, bliver en del af ledergruppen og har det fulde ansvar for al intern og ekstern økonomirapportering. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med koncernens økonomiafdeling

Dine opgaver bliver månedlig, kvartalsvis og årlig rapportering med faste månedlig deadlines. Du udfører løbende controlling og effektivitetsberegninger. Du er ansvarlig for årsregnskabsaflæggelse og har ca. 15 årlige rejsedage, primært til Italien. Du indgår i et tæt samarbejde med de  lokale profitcentre og kommer løbende økonomianalyser og indstillinger til ledelsen og koncernen. Du bliver projektleder for den kommende SAP implementering og driver udvikling af de kommende managementrapporter. Du er ansvarlig for Cash flow beregninger og kontaktperson til bank, revision og myndighederne.

Du er sikkert HD-R, Cand. Merc. Aud, statsautoriseret revisor eller lignende. Du har mindst 10 års erfaring inden for økonomifunktionerne, samtidig med at du har arbejdet i en international koncern, gerne inden for produktion og/eller servicevirksomhed. Du har flere års ledererfaring, arbejdet med IFRS, transfer pricing og ledelsesrapportering . Desuden har du erfaring med turn-key leverancer, procesoptimering i økonomifunktioner. Du er opdateret på de sidste nye regnskabsprincipper og lovgivning. Du har enten SAP eller Dynamic-AX erfaring og gerne været ansvarlig for implementering af nye IT systemer. Koncernsproget er engelsk, som du behersker.

Som person er du drevet af faglig ærekærhed og ønsker at gøre en forskel i det team du arbejder i. Du er en stærk kommunikator, både verbalt og skriftligt og kendetegnes ved at have overblik. Din udstråling skaber respekt omkring dig, du er holistisk, analytisk og har styr på detaljen. Du har et højt energiniveau, overholder deadlines og har en bred erfaringsbase at trække på. Du er tillidsskabende, giver empowerment, lyttende og ikke konfliktsky. Du er bevist om at du er kulturbærer i virksomheden og vil vinde som hold.

Du tilbydes en spændende udviklingsopgave og nøgleposition i virksomheden, hvor du skal være medvirkende til at indfri en ambitiøs vækststrategi. Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Virksomheden er en del af en global koncern med betydelige aktiviteter i Europa, Asien og Sydamerika. Produkterne afsættes til retailkæder i hele verden, herunder de danske.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal/ eller til kh@howtowin.dk.

Alt ansøgningsmateriale skal være på engelsk
Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Indlægget Finance Manager til international koncern blev vist første gang den How To Win.

]]>
Management konsulenter, der kan skabe værdi http://howtowin.dk/management-konsulenter-kan-skabe-vaerdi/ Wed, 31 Aug 2016 16:15:46 +0000 http://howtowin.dk/?p=1706 Indlægget Management konsulenter, der kan skabe værdi blev vist første gang den How To Win.

]]>

Til vore 10 kontorer søger vi landets dygtigste management konsulenter, der både evner at sælge, levere og udvikle, til stor værdi for vores kunder – og dig selv.

Stilling:
Management konsulent

Publiceringsdato:
31-08-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:

Website:
HowToWin.dk

Kontaktperson:

 • Kim Holst
  CEO / Partner

  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

HowToWin er en 12 år gammel virksomhed med kunder spændende fra C20 selskaber til mindre privatejede virksomheder. Vi er en del af et globalt netværk og er anerkendt som førende inden for vores ydelser. Vores værdier er Ordentlighed, Professionalisme og Værdiskabelse, hvilket gennemsyrer vores interne og eksterne kontakter. Vores mission er at tiltrække, udvikle og afvikle medarbejdere i vore kunders virksomheder, så de når deres fulde potentiale. HowToWin har indgået strategisk partnerskab med et globalt koncept, som skal lanceres på det danske marked og står derfor foran en snarlig betydelig vækst.

Dine opgaver bliver at servicere nuværende og kommende kunder inden for et eller flere ydelses-områder, såsom strategiarbejde, organisationsudvikling, executive coaching, rekruttering og outplacement. Din betydelige faglige viden gør, at du relativt hurtigt kan se, hvor kunden har ”smerte”, stille en diagnose og facilitere de nødvendige ændringer, i tæt samarbejde med virksomhedens ledelse. Du er interesseret i at udvide dine faglige kompetencer til flere ydelsesområder.

Du får direkte reference til vores CEO, bliver en del af ledergruppen og får adgang til vores koncepter.

Du har minimum en HD, kandidatgrad eller lignende. Du har minimum 3 års ledererfaring, helst på direktionsniveau, minimum 3 års salgserfaring og minimum 3 års erfaring med en eller flere af vore ydelser. Du har over en længere periode vist, at du er en dygtig facilitator, som kan få folk med dig.

Du er primært hunter, og trives med at analysere der, hvor kunder har et uudnyttet potentiale, som har bundlinie-effekt. Du sidder muligvis i et konsulenthus, men vil gerne have mere frihed og en bredere ydelsespalette. Du kan også være selvstændig, men mangler et større fagligt og socialt fællesskab, eller du sidder i en stilling, hvor det er tid til at prøve dig selv af i en ny kontekst.

Du er kendetegnet ved at have en struktureret og analytisk tilgang til dine opgaver. Du er en stærk kommunikator, skriftligt såvel som verbalt, og du indgyder respekt om dig som person, så folk ønsker at følge dig. Dit overblik gør, at du kan træffe beslutninger på kort tid, er en trænet forhandler, som går efter en win/win, og som kan spille dit team og resten af værdikæden bedre. Du har et ønske om løbende at løfte barren, er nysgerrig og vidensøgende, samtidig med at du er resilient. Du kan begejstre og rumme mange forskellige personligheder, være tålmodig, når det er nødvendigt og motivere dem til at trække i den samme retning.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får mulighed for at benytte alle dine kompetencer, sætte dit præg på virksomhedens fortsatte udvikling og tilegne dig betydelige nye kompetencer. For den rette er dette den ultimative stilling, med stor frihed og indtjeningsmuligheder alt efter dine resultater.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til HowToWin’s fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal/ eller til kontakt@howtowin.dk, mærket management konsulent.

Du er velkommen til at ringe til CEO Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Management konsulenter, der kan skabe værdi blev vist første gang den How To Win.

]]>
Senior Business Controller http://howtowin.dk/senior-business-controller/ Mon, 27 Jun 2016 07:52:05 +0000 http://howtowin.dk/?p=1676 Indlægget Senior Business Controller blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin søger for en velrenommeret dansk finansiel forsikringskoncern til et spændende og udfordrende job i afdelingen Bank Analyse, der bl.a. er ansvarlig for en lang række centrale processer vedr. regnskabsrelateret rapportering, ledelses- og myndighedsrapportering samt kontroller på kreditområdet.

Stilling:
Senior Business Controller

Publiceringsdato:
27-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

Virksomheden består af et børsnoteret holdingselskab, hvorunder der er en række datterselskaber. Koncernen driver virksomhed indenfor skadesforsikring, bankvirksomhed samt liv og pensions-forsikring, ligesom der drives investeringsvirksomhed som led i den primære driftsaktivitet.

Der er stor efterspørgsel efter afdelingens kompetencer på kontrolområdet. Man vil blive en del af en afdeling, som foruden afdelingsdirektøren består af 6 engagerede medarbejdere, alle med en økonomisk/finansiel baggrund.

Du skal arbejde med kvalitetssikring, kontrol og instrukser. Afdelingen Bank Analyse håndterer den kreditrelaterede rapportering, der udgår fra Kreditorganisationen og rapportering på tværs af bankens øvrige forretningsenheder. Afdelingen leverer således rapportering, analyser og beslutningsgrundlag til bestyrelse, direktion, økonomi, risiko, revision, marketing/salg samt alle bankens forretningsenheder.
Derudover er en central opgave for afdelingen at medvirke til implementering og udvikling af nye systemer og modeller samt understøtte i forbindelse med kampagneaktivitet.

Dine centrale arbejdsopgaver bliver bl.a. løbende kontroller på kreditområdet i samarbejde med Bankens risikoafdeling og kvalitetssikring af kreditrelateret rapportering ved måneds, kvartals og årsrapport.

Du bliver ansvarlig for samling og kvalitetssikring af leverancer til bankens bestyrelse og til Intern revision og du skal koordinere processen for individuelle og gruppevise nedskrivninger.

Du skal arbejde med den løbende videreudvikling af banken rapporteringsmæssige setup i samarbejde med dine kolleger og være ansvarlig for den løbende kontering og kontrol af interne omkostninger.

Succeskriterier i jobbet er evnen til, i samarbejde med dine kollegaer, at fremstå som en værdiskabende samarbejdspartner for forretningen. Dette bevirker, at afdelingen via leverancer i altid høj kvalitet sikrer, at de interne kunder i banken konstant er foran.

Der er tale om en stilling med betydeligt ansvar og med høj grad af selvstændighed. En stor del af arbejdstiden vil gå med kvalitetssikring af processer og leverancer samt kommunikation af komplekse problemstillinger med en bred gruppe af interessenter.

Det forventes, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for revision, regnskab eller økonomistyring f.eks. Cand.Merc. (Aud)/ HD eller lignende. Endvidere forventes det, at du har relevant erfaring med controlling fra en lignende stilling, revisionsarbejde i bank eller anden finansiel virksomhed.

Uagtet uddannelsesmæssig baggrund er det vigtigste, at du besidder evnen til at forstå regnskabsmæssige sammenhænge og samspillet med drivers i forretningen.  Dette gælder både på aggregeret niveau og ned i detaljen.

Som person er du kvalitetsbevidst, struktureret og engageret. Du forstår vigtigheden af et velfungerende kontrolmiljø og bliver motiveret af at arbejde med kvalitetssikring og skabe struktur og klarhed over komplicerede data og sammenhænge.
Du arbejder analytisk, systematisk og procesorienteret.

Endvidere forstår du vigtigheden af, at dine leverancer altid er af høj kvalitet. Du trives med at arbejde i en til tider turbulent hverdag, hvor der er mange interessenter, der har brug for inputs. Alt dette kombinerer du med et godt humør, energi og en udpræget samarbejdsorientering.

Du bliver en del af en spændende afdeling centralt i bankens organisation, og du får stor indsigt i bankens drift og ledelse. Afdelingen har et højt engagement og et udviklende fagligt miljø kombineret med stort fokus på at sikre den bedst mulige kundeoplevelse for vores mange interne kunder og samarbejdspartnere.

Du bliver samtidig del af en samlet koncern med Bank, Forsikring, Pension og Leasing, og får adgang til attraktive personalefordele mv.

 

Hvis du vil være en del af denne spændende koncern, bedes du sende dit CV via vores hjemmeside www.howtowin.dk/jobportal/ eller til chefkonsulent Connie Jørgensen på cj@howtowin.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23 99 40 61, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Senior Business Controller blev vist første gang den How To Win.

]]>
Ambitiøs Senior Projekt Manager http://howtowin.dk/ambitioes-senior-projekt-manager/ Tue, 21 Jun 2016 14:03:26 +0000 http://howtowin.dk/?p=1673 Indlægget Ambitiøs Senior Projekt Manager blev vist første gang den How To Win.

]]>

Til en af vores kunder, i Københavnsområdet, søger vi en ambitiøs Senior Project Manager, der har evnerne og erfaringen til at kunne optimere og effektivisere vores projektafdeling og udvikle dens medarbejdere.

Stilling:
Senior Projekt Manager

Publiceringsdato:
21-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
København

Website:

Kontaktperson:

 • Kim Holst
  CEO / Partner

  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

Du får direkte reference til virksomhedens CEO, bliver en del af ledergruppen, har et ledelsesansvar for et 2-cifret antal medarbejdere og er ansvarlig for et årligt projektbudget, som er 3 cifret i mio.

Din opgave bliver at være total projektansvarlig fra det tidspunkt, hvor salgsafdelingen har underskriften fra kunden. Du er den drivende kraft mellem salg, produktion, service og slutkunden.
Du får det fulde P/L ansvar for alle nye projekter i Danmark og projektstørrelsen er op til 2 cifret i mio.
Du følger produktionens leveringsevne og har løbende kontakt til kunden og serviceafdelingen, for at sikre rettidig installation. Du tilsikrer, at leveringen, dokumentationen, CE mærkningen og kvaliteten svarer til kundens forventninger. Du og dit team vil være ansvarlig for at styre en del projekter samtidigt. På sigt vil du spille en aktiv rolle i koordinere og implementere det nye produktsortiment.

Du er sikkert maskiningeniør, maskinmester eller lignende, har minimum 3 års ledelses- og projektledererfaring. Du har erfaring med køl, ventilation, pumper, kompressorer, rørdesign, termodynamik, trykdirektivet, EU standarder (fx. PED, CE), bygge & anlægsdirektivet, maling, el og styring. Du trives med kundekontakt og har arbejdet i spændingsfeltet mellem forskellige interessenter. Du er en erfaren Gantt/Projekt bruger og kan allokere ressourcer der, hvor det giver mest værdi. Du har arbejdet med LEAN og kan benytte disse værktøjer i dit virke.

Du er kendetegnet ved at have en struktureret og analytisk tilgang til dine opgaver. Du er en stærk kommunikator, skriftligt såvel som verbalt og du indgyder respekt om dig som person, så folk ønsker at følge dig. Dit overblik gør, at du kan træffe beslutninger omgående, er en trænet forhandler, som går efter en win/win og som kan spille dit team og resten af værdikæden bedre. Du har et ønske om løbende at løfte barren, er nysgerrig og vidensøgende samtidig med, at du har en høj grad af resiliens.
Du kan begejstre og rumme mange forskellige personligheder og motivere dem til at trække i den samme retning.

Du tilbydes en spændende udviklingsopgave og nøgleposition i virksomheden, hvor du skal være medvirkende til at indfri en ambitiøs vækststrategi. Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Virksomheden er en del af en global koncern med betydelige aktiviteter i Europa, Asien og Sydamerika. Produkterne afsættes til retailkæder i hele verden, herunder de danske.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal/ eller til kh@howtowin.dk.
Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Ambitiøs Senior Projekt Manager blev vist første gang den How To Win.

]]>
En erfaren salgsdirektør med drive http://howtowin.dk/1645-2/ Thu, 16 Jun 2016 12:41:35 +0000 http://howtowin.dk/?p=1645 Indlægget En erfaren salgsdirektør med drive blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin søger for en solidt funderet virksomhed inden for vejtransport og spedition.

Virksomheden er familie-ejet og er beskæftiget inden for Transport, Spedition, Miljø og Affald med ca. 500 engagerede og dygtige medarbejdere i ind- og udland. Virksomheden tilbyder vejtransport i Norden og resten af Europa. Cirka 1.000 eksportbiler er i drift dagligt og monitoreres centralt fra det danske hovedkontor i Glostrup.

Stilling:
Salgsdirektør

Publiceringsdato:
16-067-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Glostrup

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

Virksomheden ønsker at forstærke salgsindsatsen og udviklingen inden for de segmenter, de betjener på det Nordeuropæiske marked. Med udgangspunkt i deres stærke produktprogram med “dør til dør levering” inden for bl.a. pharma transport, højværdi transport, temperaturkontrolleret transport og bulk/walking floor transport får du ansvaret for at medvirke til at videreudvikle og opbygge virksomhedens markeds-position samt at sikre vækstmålene.

Virksomheden søger en salgsdirektør, der kan lede salgskontoret samt opnå mærkbare salgsresultater. Det er et ufravigeligt krav, at du har erfaring med salg fra en speditørvirksomhed inden for vejtransport for at komme i betragtning til denne stilling.
Kandidater med generel erfaring fra spedition inden for sø- og luftfragt/transport vil IKKE komme i betragtning.
Med reference til direktøren skal du som salgsdirektør lede og drive salgsteamet både ud fra virksomhedens salgsstrategi og ud fra de salgstiltag, du selv definerer og udvikler. Du vil koordinere salgsindsatsen med sælgere, men også i høj grad selv være udførende.

Du har en kommerciel profil med solid salgserfaring inden for vejtransport.
Derudover har du en relevant kommerciel baggrund samt dokumenteret succesfuld salgserfaring fra transportbranchen. Du er selvkørende, resultatorienteret og besidder et naturligt højt drive og er en god inspirator, som formår at motivere og coache dine medarbejdere/kolleger til at opnå endnu bedre resultater.

Du handler proaktivt og formår at skabe vedvarende og opbyggende relationer via dine indsatser. Du arbejder målrettet med nuværende og kommende kunder for at udvikle samarbejdet.

Det er vigtigt, at du behersker engelsk på forhandlingsniveau og hvis du taler tysk, er det en fordel. Erfaring med Excel er et must. Endvidere skal der påregnes rejsedage nationalt og internationalt.

Virksomheden tilbyder dig et spændende, selvstændigt og meget ansvarsfyldt job samt en ambitiøs og konkurrencedygtig arbejdsplads, hvor kun fantasien sætter grænser for vækstmulighederne.

Hvis du vil være en del af denne voksende succes, bedes du sende dit CV via vores hjemmeside www.howtowin.dk/stillinger/ eller til chefkonsulent Connie Jørgensen på cj@howtowin.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23 99 40 61, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget En erfaren salgsdirektør med drive blev vist første gang den How To Win.

]]>
Resultoriented Project Manager in a Global Project Structure http://howtowin.dk/result-oriented-project-manager-in-a-global-project-structure/ Wed, 15 Jun 2016 09:12:28 +0000 http://howtowin.dk/?p=1640 Indlægget Resultoriented Project Manager in a Global Project Structure blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin is searching for a company.

The Company is an ambitious international company that develops premium music, gaming and professional headsets to a global market. With many exciting development projects in the pipeline, they are looking for a result-oriented Project Manager with high drive and strong interpersonal skills.

Stilling:
Project Manager

Publiceringsdato:
15-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
København

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

You will be part of a competent, multi-disciplinary development department located at the company’s headquarters in Copenhagen. Here, you find the kernel of the projects: The company conceptualize projects in-house and activate their global collaboration partners as the projects proceed to the next stages.

As Project Manager, you oversee the planning and execution of the development projects and ensure the deliverables’ constant high quality throughout the projects’ life cycle. In your daily work, you will be the interface between the R&D teams in Denmark and China and secure a smooth project flow from development stage to mass production.

You will interface to internal and external stakeholders and will naturally meet cultural and professional challenges.

You will be managing minor to big-scale headset development projects, including establishing project plans, requirements specifications and the timeline for deliverables, organizing and setting up milestones and project KPIs and ensuring compliance with project timeline and budget.

You will be managing stakeholders and suppliers and empowering your project team and put their full potential into play. You will also be maintaining overview over upcoming and ongoing projects not only for yourself but to the team and organization.

To qualify for this position, you must have a degree in Engineering and be technically versed with good business acumen. You should have a solid experience as project manager and strong prioritization skills. The company is looking for an excellent communicator, who is able to mediate technical knowledge in English.

You must be available to travel 15-20 days/year and you must have Danish work and residence permit.

As a person you are outgoing, take initiative and are flexible to adjust to changes in the project period. You are a natural team player, who equally facilitates and drives a project, as well as leads the project team. This means, you possess strong interpersonal skills and a proven record of leading people in a project setup.

Since you may manage several projects simultaneously, it is expected that you are good at maintaining an overview in a persistent and structured way. We always strive for delivering premium results, and expect you to put pride into your own professional competency development and the development of your project team members. Previous work experience from the headset industry is considered a benefit.

By the end of 2015 the company established a Project Management Office (PMO) to form a community aimed to lift their competences in leading projects to new heights, by sharing relevant knowledge and experience across and as required by their ongoing business. You will be part of this exciting journey and get the opportunity to spar with 5 competent colleagues.

At the company you meet all business departments under one roof: from software and hardware development over sound acoustics, mechanical engineering, manufacturing to logistics, product management, sales and marketing and administrative support. The employees all share the passion and the strong will to deliver premium quality in everything they do. State-of the-art technologies in a modern work environment, an informal work culture, significant influence on your daily work and our steady growth make the company a stable employer of choice.

If you want to be a part of this growing success, please send your CV via our website www.howtowin.dk or to Senior Consultant Connie Jørgensen on cj@howtowin.dk.

You are also welcome to call Connie Jørgensen on +45 23994061, if you have any questions regarding this job.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Resultoriented Project Manager in a Global Project Structure blev vist første gang den How To Win.

]]>
Dygtig Controller til værdiskabende rapportering http://howtowin.dk/dygtig-controller-vaerdiskabende-rapportering/ Mon, 13 Jun 2016 11:07:27 +0000 http://howtowin.dk/?p=1638 Indlægget Dygtig Controller til værdiskabende rapportering blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin søger til en ung, dynamisk og velfunderet virksomhed i vækst.

Virksomheden er en af Danmarks førende aktører inden for tekniske ventilationsløsninger og er delvist ejet af det svenske investeringsselskab Ratos, og delvist ejet af ledende medarbejdere.

Stilling:
Controller

Publiceringsdato:
13-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

Der søges en dygtig controller til en nyoprettet stilling i økonomiafdelingen. Du kommer til at indgå i økonomiafdelingen, og fungere i tæt samarbejde med virksomhedens ledelse. Du vil referere til økonomichefen, og bliver en vigtig sparringspartner på alle regnskabsområder. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med et ungt, men erfarent team.

Det overordnede formål med jobbet er, at sikre en værdiskabende effektiv rapportering, der giver ledelsen det bedste beslutningsgrundlag.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

– Deltagelse i måneds-, kvartals- og årsafslutning

– Udarbejdelse af såvel intern og ekstern rapportering

– Indrapportering i koncernens IT-system AARO

– Periodiseringer og afstemninger

– Controlling af projektregnskaber

– Revision af afdelingsregnskaber

– Deltagelse i budgettering og løbende budgetopfølgning

– Opfølgning på debitorer og kreditorer

– Sparring/støtte til økonomiafdelingen omkring bogføring, moms- og skatteregler mv.

– Løbende udvikling af rapportering, BI-værktøjer mv.

– Øvrige ad hoc-opgaver vil forekomme, herunder registrering af bilag mv.

Du har den rette teoretiske og praktiske baggrund (HD eller cand.merc.aud.) og har mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling, og gerne med revisorbaggrund Du har også en god regnskabsmæssig forståelse, og gerne med kendskab til IFRS og særligt igangværende arbejder.

Den rette kandidat

– Er dygtig på såvel det praktiske som det strategiske plan.

– Har interesse for, og erfaring med intern og ekstern rapportering på koncernniveau.

– Arbejder omhyggeligt, struktureret og selvstændigt.

– Er analytisk og detaljeorienteret.

– Er initiativrig og bevarer overblikket.

– Kan løse både konkrete opgaver, men også kan bidrage aktivt til virksomhedens forretningsmæssige udvikling.

– Kan indgå i en faglig diskussion om regnskabsprincipper mv.

– Har en stor interesse for IT-systemer, herunder vil det være en fordel, hvis du er superbruger af Excel.

– Har en kombination af godt humør, fleksibilitet og vedholdenhed der sikrer, at du når dine og virksomhedens mål.

Virksomheden tilbyder personlig og faglig udvikling, med afsæt i dine kompetencer og uddannelse. Du vil indgå i et team med en nærværende ledelse, og erfarne kollegaer som kan tilbyde en faglig sparring. Hos virksomheden er der fart over feltet, og et dynamisk miljø med frihed under ansvar, fleksible arbejdstider og et godt humør på arbejdspladsen.

 

Hvis du vil være en del af denne voksende succes, bedes du sende dit CV via jobannoncen på vores hjemmeside www.howtowin.dk eller til cj@howtowin.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23994061, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Dygtig Controller til værdiskabende rapportering blev vist første gang den How To Win.

]]>
Projektleder og statiker i Randers http://howtowin.dk/1620-2/ Wed, 01 Jun 2016 15:09:13 +0000 http://howtowin.dk/?p=1620 Indlægget Projektleder og statiker i Randers blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin søger projektleder og statiker med partnerpotentiale for Reeholm & Bredahl A/S.

Reeholm & Bredahl er i betydelig vækst via en række spændende og udfordrende opgaver og søger derfor en projektleder med bred faglig spændvidde

Stilling:
Projektleder og statiker

Publiceringsdato:
01-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Randers

Website:

Kontaktperson:

 • Kim Holst
  CEO / Partner

  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

Virksomheden har hovedkontor i Randers og opgaverne spænder lige fra letbane i Aarhus til renovering af udlejningsejendomme og trendsættende byggerier, med stor ekstern bevågenhed.

Du evner at have et helikopter-perspektiv over byggeriet, konceptuelt ser du de kritiske områder og evner at zoome ind og tilsikre, at detaljen er på plads. Din generelle viden om energi, VVS, brand og indgående viden om statiske beregning og konstruktionsprojektering, gør at du skaber tryghed for samarbejdspartnerne.

Du vil få mulighed for at drive processen fra tilbudsgivning, kontrahering, opstart og til endelig overdragelse af byggeriet. Du vil typisk være projektleder for et antal fagspecialister i hele projektets levetid. Du styrer alle elementer i ressourceallokering, risikostyring og dokumentation. Du vil være primær kontaktperson til bygherre og alle andre aktører i projektets levetid. Jobbet indebærer en stor grad af frihed under ansvar, således at du som projektleder har stor indflydelse på projektets indhold, tidsplan og gennemførelse.

Du vil passe ind på et fagligt stærkt hold, når du har en tilfreds kunde, der overtager byggeriet til tiden i aftalt kvalitet, med en tilfredsstillende indtjening. Du vil også lejlighedsvis agere som bygherrerådgiver og vil blive belastet med et minimum af administrative opgaver. Du vil have indflydelse på at hæve overliggeren og sikre virksomhedens forsatte succes. For den rette person vil der på sigt være mulighed for partnerskab.

Du har en uddannelse som bygningsingeniør eller konstruktionsingeniør og du har minimum 3 års projekterende konstruktionserfaring og kommer med en rådgiverbaggrund.

Med din analytiske og strukturerede opgavetilgang er du et naturligt anker for projekterne og med din store faglighed, styrer du projekterne sikkert i havn. Du er robust i forhandlingerne og ved hvornår der skal gives og tages. Du elsker livet og ser hver dag som en ny mulighed for skabe værdi for dine kunder. Du har et godt netværk, som vil følge dig, på grund af din entreprenante natur.

Reeholm & Bredahl er et firma med stolte traditioner og ca. 70 års erfaring som rådgivende ingeniører. Vores dygtige projektledere og ingeniører sætter en ære i at løse enhver opgave i samarbejde med bygherre, arkitekt og andre tilknyttede teknikere. Vi er ildsjæle med et stort engagement inden for hele byggeprocessen. Som vores logo signalerer, tror vi på, at en byggeproces, der baserer sig på synergien mellem konstruktion, installation og kreativitet, giver unikke resultater. Som rådgivende ingeniører tænker vi hele tiden i nye løsninger og kvalitetssikret arbejde fra den første idé til det nøglefærdige byggeri.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til Reeholm & Bredahls fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk eller til KH@howtowin.dk.
Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Projektleder og statiker i Randers blev vist første gang den How To Win.

]]>