How To Win http://howtowin.dk Forretnings- og lederudvikling, Lean, Rekruttering og Outplacement Wed, 12 Oct 2016 10:55:06 +0000 da-DK hourly 1 Management konsulenter, der kan skabe værdi http://howtowin.dk/management-konsulenter-kan-skabe-vaerdi/ Wed, 31 Aug 2016 16:15:46 +0000 http://howtowin.dk/?p=1706 Indlægget Management konsulenter, der kan skabe værdi blev vist første gang den How To Win.

]]>

Til vore 10 kontorer søger vi landets dygtigste management konsulenter, der både evner at sælge, levere og udvikle, til stor værdi for vores kunder – og dig selv.

Stilling:
Management konsulent

Publiceringsdato:
31-08-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:

Website:
HowToWin.dk

Kontaktperson:

 • Kim Holst
  CEO / Partner

  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

HowToWin er en 12 år gammel virksomhed med kunder spændende fra C20 selskaber til mindre privatejede virksomheder. Vi er en del af et globalt netværk og er anerkendt som førende inden for vores ydelser. Vores værdier er Ordentlighed, Professionalisme og Værdiskabelse, hvilket gennemsyrer vores interne og eksterne kontakter. Vores mission er at tiltrække, udvikle og afvikle medarbejdere i vore kunders virksomheder, så de når deres fulde potentiale. HowToWin har indgået strategisk partnerskab med et globalt koncept, som skal lanceres på det danske marked og står derfor foran en snarlig betydelig vækst.

Dine opgaver bliver at servicere nuværende og kommende kunder inden for et eller flere ydelses-områder, såsom strategiarbejde, organisationsudvikling, executive coaching, rekruttering og outplacement. Din betydelige faglige viden gør, at du relativt hurtigt kan se, hvor kunden har ”smerte”, stille en diagnose og facilitere de nødvendige ændringer, i tæt samarbejde med virksomhedens ledelse. Du er interesseret i at udvide dine faglige kompetencer til flere ydelsesområder.

Du får direkte reference til vores CEO, bliver en del af ledergruppen og får adgang til vores koncepter.

Du har minimum en HD, kandidatgrad eller lignende. Du har minimum 3 års ledererfaring, helst på direktionsniveau, minimum 3 års salgserfaring og minimum 3 års erfaring med en eller flere af vore ydelser. Du har over en længere periode vist, at du er en dygtig facilitator, som kan få folk med dig.

Du er primært hunter, og trives med at analysere der, hvor kunder har et uudnyttet potentiale, som har bundlinie-effekt. Du sidder muligvis i et konsulenthus, men vil gerne have mere frihed og en bredere ydelsespalette. Du kan også være selvstændig, men mangler et større fagligt og socialt fællesskab, eller du sidder i en stilling, hvor det er tid til at prøve dig selv af i en ny kontekst.

Du er kendetegnet ved at have en struktureret og analytisk tilgang til dine opgaver. Du er en stærk kommunikator, skriftligt såvel som verbalt, og du indgyder respekt om dig som person, så folk ønsker at følge dig. Dit overblik gør, at du kan træffe beslutninger på kort tid, er en trænet forhandler, som går efter en win/win, og som kan spille dit team og resten af værdikæden bedre. Du har et ønske om løbende at løfte barren, er nysgerrig og vidensøgende, samtidig med at du er resilient. Du kan begejstre og rumme mange forskellige personligheder, være tålmodig, når det er nødvendigt og motivere dem til at trække i den samme retning.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får mulighed for at benytte alle dine kompetencer, sætte dit præg på virksomhedens fortsatte udvikling og tilegne dig betydelige nye kompetencer. For den rette er dette den ultimative stilling, med stor frihed og indtjeningsmuligheder alt efter dine resultater.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til HowToWin’s fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal/ eller til kontakt@howtowin.dk, mærket management konsulent.

Du er velkommen til at ringe til CEO Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Management konsulenter, der kan skabe værdi blev vist første gang den How To Win.

]]>
Senior Business Controller http://howtowin.dk/senior-business-controller/ Mon, 27 Jun 2016 07:52:05 +0000 http://howtowin.dk/?p=1676 Indlægget Senior Business Controller blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin søger for en velrenommeret dansk finansiel forsikringskoncern til et spændende og udfordrende job i afdelingen Bank Analyse, der bl.a. er ansvarlig for en lang række centrale processer vedr. regnskabsrelateret rapportering, ledelses- og myndighedsrapportering samt kontroller på kreditområdet.

Stilling:
Senior Business Controller

Publiceringsdato:
27-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

Virksomheden består af et børsnoteret holdingselskab, hvorunder der er en række datterselskaber. Koncernen driver virksomhed indenfor skadesforsikring, bankvirksomhed samt liv og pensions-forsikring, ligesom der drives investeringsvirksomhed som led i den primære driftsaktivitet.

Der er stor efterspørgsel efter afdelingens kompetencer på kontrolområdet. Man vil blive en del af en afdeling, som foruden afdelingsdirektøren består af 6 engagerede medarbejdere, alle med en økonomisk/finansiel baggrund.

Du skal arbejde med kvalitetssikring, kontrol og instrukser. Afdelingen Bank Analyse håndterer den kreditrelaterede rapportering, der udgår fra Kreditorganisationen og rapportering på tværs af bankens øvrige forretningsenheder. Afdelingen leverer således rapportering, analyser og beslutningsgrundlag til bestyrelse, direktion, økonomi, risiko, revision, marketing/salg samt alle bankens forretningsenheder.
Derudover er en central opgave for afdelingen at medvirke til implementering og udvikling af nye systemer og modeller samt understøtte i forbindelse med kampagneaktivitet.

Dine centrale arbejdsopgaver bliver bl.a. løbende kontroller på kreditområdet i samarbejde med Bankens risikoafdeling og kvalitetssikring af kreditrelateret rapportering ved måneds, kvartals og årsrapport.

Du bliver ansvarlig for samling og kvalitetssikring af leverancer til bankens bestyrelse og til Intern revision og du skal koordinere processen for individuelle og gruppevise nedskrivninger.

Du skal arbejde med den løbende videreudvikling af banken rapporteringsmæssige setup i samarbejde med dine kolleger og være ansvarlig for den løbende kontering og kontrol af interne omkostninger.

Succeskriterier i jobbet er evnen til, i samarbejde med dine kollegaer, at fremstå som en værdiskabende samarbejdspartner for forretningen. Dette bevirker, at afdelingen via leverancer i altid høj kvalitet sikrer, at de interne kunder i banken konstant er foran.

Der er tale om en stilling med betydeligt ansvar og med høj grad af selvstændighed. En stor del af arbejdstiden vil gå med kvalitetssikring af processer og leverancer samt kommunikation af komplekse problemstillinger med en bred gruppe af interessenter.

Det forventes, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for revision, regnskab eller økonomistyring f.eks. Cand.Merc. (Aud)/ HD eller lignende. Endvidere forventes det, at du har relevant erfaring med controlling fra en lignende stilling, revisionsarbejde i bank eller anden finansiel virksomhed.

Uagtet uddannelsesmæssig baggrund er det vigtigste, at du besidder evnen til at forstå regnskabsmæssige sammenhænge og samspillet med drivers i forretningen.  Dette gælder både på aggregeret niveau og ned i detaljen.

Som person er du kvalitetsbevidst, struktureret og engageret. Du forstår vigtigheden af et velfungerende kontrolmiljø og bliver motiveret af at arbejde med kvalitetssikring og skabe struktur og klarhed over komplicerede data og sammenhænge.
Du arbejder analytisk, systematisk og procesorienteret.

Endvidere forstår du vigtigheden af, at dine leverancer altid er af høj kvalitet. Du trives med at arbejde i en til tider turbulent hverdag, hvor der er mange interessenter, der har brug for inputs. Alt dette kombinerer du med et godt humør, energi og en udpræget samarbejdsorientering.

Du bliver en del af en spændende afdeling centralt i bankens organisation, og du får stor indsigt i bankens drift og ledelse. Afdelingen har et højt engagement og et udviklende fagligt miljø kombineret med stort fokus på at sikre den bedst mulige kundeoplevelse for vores mange interne kunder og samarbejdspartnere.

Du bliver samtidig del af en samlet koncern med Bank, Forsikring, Pension og Leasing, og får adgang til attraktive personalefordele mv.

 

Hvis du vil være en del af denne spændende koncern, bedes du sende dit CV via vores hjemmeside www.howtowin.dk/jobportal/ eller til chefkonsulent Connie Jørgensen på cj@howtowin.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23 99 40 61, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Senior Business Controller blev vist første gang den How To Win.

]]>
Ambitiøs Senior Projekt Manager http://howtowin.dk/ambitioes-senior-projekt-manager/ Tue, 21 Jun 2016 14:03:26 +0000 http://howtowin.dk/?p=1673 Indlægget Ambitiøs Senior Projekt Manager blev vist første gang den How To Win.

]]>

Til en af vores kunder, i Københavnsområdet, søger vi en ambitiøs Senior Project Manager, der har evnerne og erfaringen til at kunne optimere og effektivisere vores projektafdeling og udvikle dens medarbejdere.

Stilling:
Senior Projekt Manager

Publiceringsdato:
21-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
København

Website:

Kontaktperson:

 • Kim Holst
  CEO / Partner

  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

Du får direkte reference til virksomhedens CEO, bliver en del af ledergruppen, har et ledelsesansvar for et 2-cifret antal medarbejdere og er ansvarlig for et årligt projektbudget, som er 3 cifret i mio.

Din opgave bliver at være total projektansvarlig fra det tidspunkt, hvor salgsafdelingen har underskriften fra kunden. Du er den drivende kraft mellem salg, produktion, service og slutkunden.
Du får det fulde P/L ansvar for alle nye projekter i Danmark og projektstørrelsen er op til 2 cifret i mio.
Du følger produktionens leveringsevne og har løbende kontakt til kunden og serviceafdelingen, for at sikre rettidig installation. Du tilsikrer, at leveringen, dokumentationen, CE mærkningen og kvaliteten svarer til kundens forventninger. Du og dit team vil være ansvarlig for at styre en del projekter samtidigt. På sigt vil du spille en aktiv rolle i koordinere og implementere det nye produktsortiment.

Du er sikkert maskiningeniør, maskinmester eller lignende, har minimum 3 års ledelses- og projektledererfaring. Du har erfaring med køl, ventilation, pumper, kompressorer, rørdesign, termodynamik, trykdirektivet, EU standarder (fx. PED, CE), bygge & anlægsdirektivet, maling, el og styring. Du trives med kundekontakt og har arbejdet i spændingsfeltet mellem forskellige interessenter. Du er en erfaren Gantt/Projekt bruger og kan allokere ressourcer der, hvor det giver mest værdi. Du har arbejdet med LEAN og kan benytte disse værktøjer i dit virke.

Du er kendetegnet ved at have en struktureret og analytisk tilgang til dine opgaver. Du er en stærk kommunikator, skriftligt såvel som verbalt og du indgyder respekt om dig som person, så folk ønsker at følge dig. Dit overblik gør, at du kan træffe beslutninger omgående, er en trænet forhandler, som går efter en win/win og som kan spille dit team og resten af værdikæden bedre. Du har et ønske om løbende at løfte barren, er nysgerrig og vidensøgende samtidig med, at du har en høj grad af resiliens.
Du kan begejstre og rumme mange forskellige personligheder og motivere dem til at trække i den samme retning.

Du tilbydes en spændende udviklingsopgave og nøgleposition i virksomheden, hvor du skal være medvirkende til at indfri en ambitiøs vækststrategi. Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Virksomheden er en del af en global koncern med betydelige aktiviteter i Europa, Asien og Sydamerika. Produkterne afsættes til retailkæder i hele verden, herunder de danske.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal/ eller til kh@howtowin.dk.
Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Ambitiøs Senior Projekt Manager blev vist første gang den How To Win.

]]>
En erfaren salgsdirektør med drive http://howtowin.dk/1645-2/ Thu, 16 Jun 2016 12:41:35 +0000 http://howtowin.dk/?p=1645 Indlægget En erfaren salgsdirektør med drive blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin søger for en solidt funderet virksomhed inden for vejtransport og spedition.

Virksomheden er familie-ejet og er beskæftiget inden for Transport, Spedition, Miljø og Affald med ca. 500 engagerede og dygtige medarbejdere i ind- og udland. Virksomheden tilbyder vejtransport i Norden og resten af Europa. Cirka 1.000 eksportbiler er i drift dagligt og monitoreres centralt fra det danske hovedkontor i Glostrup.

Stilling:
Salgsdirektør

Publiceringsdato:
16-067-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Glostrup

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

Virksomheden ønsker at forstærke salgsindsatsen og udviklingen inden for de segmenter, de betjener på det Nordeuropæiske marked. Med udgangspunkt i deres stærke produktprogram med “dør til dør levering” inden for bl.a. pharma transport, højværdi transport, temperaturkontrolleret transport og bulk/walking floor transport får du ansvaret for at medvirke til at videreudvikle og opbygge virksomhedens markeds-position samt at sikre vækstmålene.

Virksomheden søger en salgsdirektør, der kan lede salgskontoret samt opnå mærkbare salgsresultater. Det er et ufravigeligt krav, at du har erfaring med salg fra en speditørvirksomhed inden for vejtransport for at komme i betragtning til denne stilling.
Kandidater med generel erfaring fra spedition inden for sø- og luftfragt/transport vil IKKE komme i betragtning.
Med reference til direktøren skal du som salgsdirektør lede og drive salgsteamet både ud fra virksomhedens salgsstrategi og ud fra de salgstiltag, du selv definerer og udvikler. Du vil koordinere salgsindsatsen med sælgere, men også i høj grad selv være udførende.

Du har en kommerciel profil med solid salgserfaring inden for vejtransport.
Derudover har du en relevant kommerciel baggrund samt dokumenteret succesfuld salgserfaring fra transportbranchen. Du er selvkørende, resultatorienteret og besidder et naturligt højt drive og er en god inspirator, som formår at motivere og coache dine medarbejdere/kolleger til at opnå endnu bedre resultater.

Du handler proaktivt og formår at skabe vedvarende og opbyggende relationer via dine indsatser. Du arbejder målrettet med nuværende og kommende kunder for at udvikle samarbejdet.

Det er vigtigt, at du behersker engelsk på forhandlingsniveau og hvis du taler tysk, er det en fordel. Erfaring med Excel er et must. Endvidere skal der påregnes rejsedage nationalt og internationalt.

Virksomheden tilbyder dig et spændende, selvstændigt og meget ansvarsfyldt job samt en ambitiøs og konkurrencedygtig arbejdsplads, hvor kun fantasien sætter grænser for vækstmulighederne.

Hvis du vil være en del af denne voksende succes, bedes du sende dit CV via vores hjemmeside www.howtowin.dk/stillinger/ eller til chefkonsulent Connie Jørgensen på cj@howtowin.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23 99 40 61, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget En erfaren salgsdirektør med drive blev vist første gang den How To Win.

]]>
Resultoriented Project Manager in a Global Project Structure http://howtowin.dk/result-oriented-project-manager-in-a-global-project-structure/ Wed, 15 Jun 2016 09:12:28 +0000 http://howtowin.dk/?p=1640 Indlægget Resultoriented Project Manager in a Global Project Structure blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin is searching for a company.

The Company is an ambitious international company that develops premium music, gaming and professional headsets to a global market. With many exciting development projects in the pipeline, they are looking for a result-oriented Project Manager with high drive and strong interpersonal skills.

Stilling:
Project Manager

Publiceringsdato:
15-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
København

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

You will be part of a competent, multi-disciplinary development department located at the company’s headquarters in Copenhagen. Here, you find the kernel of the projects: The company conceptualize projects in-house and activate their global collaboration partners as the projects proceed to the next stages.

As Project Manager, you oversee the planning and execution of the development projects and ensure the deliverables’ constant high quality throughout the projects’ life cycle. In your daily work, you will be the interface between the R&D teams in Denmark and China and secure a smooth project flow from development stage to mass production.

You will interface to internal and external stakeholders and will naturally meet cultural and professional challenges.

You will be managing minor to big-scale headset development projects, including establishing project plans, requirements specifications and the timeline for deliverables, organizing and setting up milestones and project KPIs and ensuring compliance with project timeline and budget.

You will be managing stakeholders and suppliers and empowering your project team and put their full potential into play. You will also be maintaining overview over upcoming and ongoing projects not only for yourself but to the team and organization.

To qualify for this position, you must have a degree in Engineering and be technically versed with good business acumen. You should have a solid experience as project manager and strong prioritization skills. The company is looking for an excellent communicator, who is able to mediate technical knowledge in English.

You must be available to travel 15-20 days/year and you must have Danish work and residence permit.

As a person you are outgoing, take initiative and are flexible to adjust to changes in the project period. You are a natural team player, who equally facilitates and drives a project, as well as leads the project team. This means, you possess strong interpersonal skills and a proven record of leading people in a project setup.

Since you may manage several projects simultaneously, it is expected that you are good at maintaining an overview in a persistent and structured way. We always strive for delivering premium results, and expect you to put pride into your own professional competency development and the development of your project team members. Previous work experience from the headset industry is considered a benefit.

By the end of 2015 the company established a Project Management Office (PMO) to form a community aimed to lift their competences in leading projects to new heights, by sharing relevant knowledge and experience across and as required by their ongoing business. You will be part of this exciting journey and get the opportunity to spar with 5 competent colleagues.

At the company you meet all business departments under one roof: from software and hardware development over sound acoustics, mechanical engineering, manufacturing to logistics, product management, sales and marketing and administrative support. The employees all share the passion and the strong will to deliver premium quality in everything they do. State-of the-art technologies in a modern work environment, an informal work culture, significant influence on your daily work and our steady growth make the company a stable employer of choice.

If you want to be a part of this growing success, please send your CV via our website www.howtowin.dk or to Senior Consultant Connie Jørgensen on cj@howtowin.dk.

You are also welcome to call Connie Jørgensen on +45 23994061, if you have any questions regarding this job.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Resultoriented Project Manager in a Global Project Structure blev vist første gang den How To Win.

]]>
Dygtig Controller til værdiskabende rapportering http://howtowin.dk/dygtig-controller-vaerdiskabende-rapportering/ Mon, 13 Jun 2016 11:07:27 +0000 http://howtowin.dk/?p=1638 Indlægget Dygtig Controller til værdiskabende rapportering blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin søger til en ung, dynamisk og velfunderet virksomhed i vækst.

Virksomheden er en af Danmarks førende aktører inden for tekniske ventilationsløsninger og er delvist ejet af det svenske investeringsselskab Ratos, og delvist ejet af ledende medarbejdere.

Stilling:
Controller

Publiceringsdato:
13-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

Der søges en dygtig controller til en nyoprettet stilling i økonomiafdelingen. Du kommer til at indgå i økonomiafdelingen, og fungere i tæt samarbejde med virksomhedens ledelse. Du vil referere til økonomichefen, og bliver en vigtig sparringspartner på alle regnskabsområder. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med et ungt, men erfarent team.

Det overordnede formål med jobbet er, at sikre en værdiskabende effektiv rapportering, der giver ledelsen det bedste beslutningsgrundlag.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

– Deltagelse i måneds-, kvartals- og årsafslutning

– Udarbejdelse af såvel intern og ekstern rapportering

– Indrapportering i koncernens IT-system AARO

– Periodiseringer og afstemninger

– Controlling af projektregnskaber

– Revision af afdelingsregnskaber

– Deltagelse i budgettering og løbende budgetopfølgning

– Opfølgning på debitorer og kreditorer

– Sparring/støtte til økonomiafdelingen omkring bogføring, moms- og skatteregler mv.

– Løbende udvikling af rapportering, BI-værktøjer mv.

– Øvrige ad hoc-opgaver vil forekomme, herunder registrering af bilag mv.

Du har den rette teoretiske og praktiske baggrund (HD eller cand.merc.aud.) og har mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling, og gerne med revisorbaggrund Du har også en god regnskabsmæssig forståelse, og gerne med kendskab til IFRS og særligt igangværende arbejder.

Den rette kandidat

– Er dygtig på såvel det praktiske som det strategiske plan.

– Har interesse for, og erfaring med intern og ekstern rapportering på koncernniveau.

– Arbejder omhyggeligt, struktureret og selvstændigt.

– Er analytisk og detaljeorienteret.

– Er initiativrig og bevarer overblikket.

– Kan løse både konkrete opgaver, men også kan bidrage aktivt til virksomhedens forretningsmæssige udvikling.

– Kan indgå i en faglig diskussion om regnskabsprincipper mv.

– Har en stor interesse for IT-systemer, herunder vil det være en fordel, hvis du er superbruger af Excel.

– Har en kombination af godt humør, fleksibilitet og vedholdenhed der sikrer, at du når dine og virksomhedens mål.

Virksomheden tilbyder personlig og faglig udvikling, med afsæt i dine kompetencer og uddannelse. Du vil indgå i et team med en nærværende ledelse, og erfarne kollegaer som kan tilbyde en faglig sparring. Hos virksomheden er der fart over feltet, og et dynamisk miljø med frihed under ansvar, fleksible arbejdstider og et godt humør på arbejdspladsen.

 

Hvis du vil være en del af denne voksende succes, bedes du sende dit CV via jobannoncen på vores hjemmeside www.howtowin.dk eller til cj@howtowin.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23994061, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Dygtig Controller til værdiskabende rapportering blev vist første gang den How To Win.

]]>
Projektleder og statiker i Randers http://howtowin.dk/1620-2/ Wed, 01 Jun 2016 15:09:13 +0000 http://howtowin.dk/?p=1620 Indlægget Projektleder og statiker i Randers blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin søger projektleder og statiker med partnerpotentiale for Reeholm & Bredahl A/S.

Reeholm & Bredahl er i betydelig vækst via en række spændende og udfordrende opgaver og søger derfor en projektleder med bred faglig spændvidde

Stilling:
Projektleder og statiker

Publiceringsdato:
01-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Randers

Website:

Kontaktperson:

 • Kim Holst
  CEO / Partner

  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

Virksomheden har hovedkontor i Randers og opgaverne spænder lige fra letbane i Aarhus til renovering af udlejningsejendomme og trendsættende byggerier, med stor ekstern bevågenhed.

Du evner at have et helikopter-perspektiv over byggeriet, konceptuelt ser du de kritiske områder og evner at zoome ind og tilsikre, at detaljen er på plads. Din generelle viden om energi, VVS, brand og indgående viden om statiske beregning og konstruktionsprojektering, gør at du skaber tryghed for samarbejdspartnerne.

Du vil få mulighed for at drive processen fra tilbudsgivning, kontrahering, opstart og til endelig overdragelse af byggeriet. Du vil typisk være projektleder for et antal fagspecialister i hele projektets levetid. Du styrer alle elementer i ressourceallokering, risikostyring og dokumentation. Du vil være primær kontaktperson til bygherre og alle andre aktører i projektets levetid. Jobbet indebærer en stor grad af frihed under ansvar, således at du som projektleder har stor indflydelse på projektets indhold, tidsplan og gennemførelse.

Du vil passe ind på et fagligt stærkt hold, når du har en tilfreds kunde, der overtager byggeriet til tiden i aftalt kvalitet, med en tilfredsstillende indtjening. Du vil også lejlighedsvis agere som bygherrerådgiver og vil blive belastet med et minimum af administrative opgaver. Du vil have indflydelse på at hæve overliggeren og sikre virksomhedens forsatte succes. For den rette person vil der på sigt være mulighed for partnerskab.

Du har en uddannelse som bygningsingeniør eller konstruktionsingeniør og du har minimum 3 års projekterende konstruktionserfaring og kommer med en rådgiverbaggrund.

Med din analytiske og strukturerede opgavetilgang er du et naturligt anker for projekterne og med din store faglighed, styrer du projekterne sikkert i havn. Du er robust i forhandlingerne og ved hvornår der skal gives og tages. Du elsker livet og ser hver dag som en ny mulighed for skabe værdi for dine kunder. Du har et godt netværk, som vil følge dig, på grund af din entreprenante natur.

Reeholm & Bredahl er et firma med stolte traditioner og ca. 70 års erfaring som rådgivende ingeniører. Vores dygtige projektledere og ingeniører sætter en ære i at løse enhver opgave i samarbejde med bygherre, arkitekt og andre tilknyttede teknikere. Vi er ildsjæle med et stort engagement inden for hele byggeprocessen. Som vores logo signalerer, tror vi på, at en byggeproces, der baserer sig på synergien mellem konstruktion, installation og kreativitet, giver unikke resultater. Som rådgivende ingeniører tænker vi hele tiden i nye løsninger og kvalitetssikret arbejde fra den første idé til det nøglefærdige byggeri.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til Reeholm & Bredahls fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk eller til KH@howtowin.dk.
Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Projektleder og statiker i Randers blev vist første gang den How To Win.

]]>
Erfaren Salgschef med stærke ledelseskompetencer http://howtowin.dk/erfaren-salgschef-staerke-ledelseskompetencer/ Wed, 01 Jun 2016 13:02:48 +0000 http://howtowin.dk/?p=1608 Indlægget Erfaren Salgschef med stærke ledelseskompetencer blev vist første gang den How To Win.

]]>

Til en af landets største professionelle fødevareleverandører med ambitiøs vækststrategi søger HowToWin.

Virksomheden mangler en Salgschef, der med sine stærke ledelseskompetencer og sin solide erfaring fra en lederrolle i en salgsorganisation, med sikker hånd kan støtte op om og lede det stærke team af kompetente salgskonsulenter, så der sikres gennemførsel af virksomhedens strategi. Du skal på én og samme gang skabe både stabilitet og udvikling i et af Danmarks bedste salgsteams.

Stilling:
Salgschef

Publiceringsdato:
01-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
København

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

Virksomheden mangler en Salgschef, der med sine stærke ledelseskompetencer og sin solide erfaring fra en lederrolle i en salgsorganisation, med sikker hånd kan støtte op om og lede det stærke team af kompetente salgskonsulenter, så der sikres gennemførsel af virksomhedens strategi. Du skal på én og samme gang skabe både stabilitet og udvikling i et af Danmarks bedste salgsteams.

Teamets vindermentalitet er ikke til at tage fejl af. Der arbejdes benhårdt for at nå målene og du stiller dig ikke tilfreds med at være nummer 2. Der arbejdes aktivt med værdier om at have kundefokus, dyrke vinderkultur og være ansvarlig.

Som Salgschef får du reference til Salgs- og Markedsdirektøren og ansvaret for pt. 8 eksterne konsulenter, men organisationen vokser hastigt, for der er travlt. For at få succes i jobbet skal du frem for alt være en nærværende og anerkendende leder – som evner at motivere, inspirere og kompetenceudvikle den eksisterende salgsstyrke.

Den rette kandidat skal kunne trives i et dynamisk og travlt miljø, skal kunne motiveres af udfordringer og være en empatisk nærværende salgsleder.

Du har indgående erfaring med salg og ledelse og ved, hvad der skal til for at sætte rammer og retning for en professionel salgsorganisation.
Du evner at arbejde strategisk og udviklingsorienteret. Du kan håndtere de forandringer, der kommer i forlængelse heraf, så du lykkes med at implementere og eksekvere på de tiltag, der er nødvendige for at nå aftalte vækstmål.
Samtidig har du så godt kendskab til hele salgsprocessen, at du kan agere coach og sparringspartner for dine salgskonsulenter og udvikle dem i jobbet.

På dit CV kan du dokumentere solide salgsresultater og rigtig gode resultater i rollen som leder. Sidst, men ikke mindst, har du et utroligt højt drive og er selvkørende.
Din arbejdsform er præget af struktur og målrettethed og du er mulighedernes mand eller kvinde og tænker i løsninger frem for at se problemer.

Det er afgørende, at du har medarbejder og kunde i centrum og er i stand til at gå forrest og udfordre dig selv og dine omgivelser.
Der gennemføres i øjeblikket en ambitiøs vækststrategi, så du skal være klar til at sætte ambitiøse mål – og nå dem. Derfor er det også afgørende, at du er stærkt optaget af at forstå hele forretningen og værdikæden, så du er med til at skabe de bedst mulige rammer for at levere den bedst mulige kundeservice.

I jobbet skal du bl.a.

– Motivere, udvikle og drive salgsorganisationen – herunder sikre nærværende ledelse for dine konsulenter

– Sikre implementering og forankring af den fastlagte strategi

– Gå foran i processen med at skabe det gode samarbejde på tværs af vores organisation

Du har flere års dokumenteret erfaring med opsøgende salg i marken. Du har også flere års erfaring med salgsledelse og medarbejderudvikling og du har en afsætningsøkonomisk uddannelse.

Vi ønsker en salgschef, der er ærlig og troværdig i sin kommunikation og tydelig som leder. Nærværende og lyttende – og med evne til at give udviklende feedback til mennesker med forskellig baggrund og motivationsfaktorer.

Erfaring fra Foodbranchen vil være en stor fordel ligesom erfaring fra grossistvirksomhed vil blive vægtet højt.

Virksomheden tilbyder:

– Ansvaret for et stærkt, engageret og meget kompetent salgsteam
– At blive del af en virksomhed som både vækster og har ambitioner om mere
– Gode muligheder – og forventning om – faglig og personlig udvikling

Du vil være tilknyttet hovedkontoret i København, men vil det meste af arbejdstiden være “i marken” med dine medarbejdere for at tilsikre højt tempo, energi, resultater og kvalitet.

 

Hvis du vil være en del af denne voksende succes, bedes du sende dit CV via annoncen på HowToWin’s hjemmeside eller til cj@howtowin.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23994061, hvis du har spørgsmål til jobbet

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Erfaren Salgschef med stærke ledelseskompetencer blev vist første gang den How To Win.

]]>
Kompetent Controller http://howtowin.dk/kompetent-controller/ Fri, 27 May 2016 11:44:33 +0000 http://howtowin.dk/?p=1582 Indlægget Kompetent Controller blev vist første gang den How To Win.

]]>

HowToWin søger for international markedsledende virksomhed inden for plastemballage.

Virksomheden er i en rivende udvikling med vækst, tilkøb af aktiviteter og reorganisering, som kræver flere dynamiske kræfter til at understøtte forretningen på analyse- og rapporteringsområdet.

Stilling:
Controller

Publiceringsdato:
27-05-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

Har du derfor interesse i at videreudvikle dine evner indenfor controlling, analyse samt drift og opbygning af effektiv og ”value added” rapportering – så er dette måske jobbet. Det er vigtigt, at du har praktisk erfaring med konsolidering samt har stor interesse og indsigt i den ITtekniske løsning/optimering af analyse/rapportering.

Virksomheden søger en dynamisk controller, som har 2-4 års erhvervserfaring fra revisions-/konsulentbranchen eller fra en international virksomhed.

Du vil indgå i et effektivt og fagligt kompetent team bestående af to kollegaer, der er kendetegnet ved teamwork, humor og en uformel omgangstone. Teamet understøtter dagligt direktionen samt lokale kollegaer i den europæiske organisation. Du vil rapportere direkte til CFO’en.

Du vil via dit arbejde med faste såvel som alsidige opgaver opnå erfaring i de væsentligste discipliner indenfor økonomistyring og rapportering, hvilket effektivt bidrager til at understøtte beslutningerne i virksomheden. Der må påregnes 30-60 rejsedage om året, afhængig af mængden af igangværende projekter.

Primære fokusområder:
• – Medvirke til den finansielle og kommercielle rapportering, herunder konsolidering, controlling og budgetproces.
• – Måneds-, kvartals- og årsrapportering for virksomheden.
• – Drive, udarbejde og videreudvikle intern ledelsesrapportering (eksempelvis salgsstatistik på kunde/produkt/segment, investeringsopfølgning, lønsomhedsanalyser samt kunde- og produktrentabilitet)
• – Supportere europæiske kollegaer med rapporteringstekniske udfordringer
• – Aktivt udføre eller supportere en bred vifte af projekter og ad hoc-opgaver, herunder:
• – Benchmarking (eksempelvis at udfordre optimering af Working Capital og
produktionseffektivitet/-indtjening)
• – Integrationsopgaver ved tilkøbte virksomheder
• – Medvirke til udvikling og optimering af såvel overordnede som lokale regnskabs- og rapporteringsprocesser, udarbejdelse af vejledninger og bidrage til at sikre fortsat kvalitet i ledelsesrapporteringen
• – Medvirke til at fremme vidensdeling og initiativer på tværs af organisationen
• – Opbygge relationer med interessenter på flere niveauer i divisionen
• – Sikre optimal udnyttelse af IT-værktøjer og -systemer

Profil:
• – Holdspiller med gode kommunikationsevner og humor
• – En vis forretningsforståelse/interesse og en struktureret tilgang til arbejdet
• – Initiativrig og sætter en ære i at have fingeren på pulsen og være på forkant
• – Besidde gode analytiske evner og vil forstå “historien bag tallene”
• – Kan klart og enkelt kommunikere i både skrift og tale
• – Er i stand til at levere resultater i en god kvalitet – også i travle perioder
• – Ansvarlig og nyder at tage ejerskab samt drive projekter på egen hånd

Kvalifikationer:
• – Erfaring med konsoliderings- og BI-systemer, herunder erfaring med større datamængder
• – Stor flair/interesse for IT-værktøjer – superbruger af Excel
• – Godt teoretisk såvel som praktisk regnskabsmæssigt fundament som cand.merc./fir. eller HD regnskabsvæsen
• – Kendskab til økonomistyring i en produktionsvirksomhed er en fordel
• – Flydende engelsk i både skrift og tale

Virksomheden tilbyder:
• – En spændende og udfordrende stilling
• – En stor mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer i en international
koncern
• – Et godt og positivt arbejdsmiljø blandt dygtige og motiverede kollegaer

 

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af denne succes, bedes du sende dit CV til chefkonsulent Connie Jørgensen på cj@howtowin.dk.

Du er velkommen til at ringe til Connie Jørgensen på 2399 5061, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Kompetent Controller blev vist første gang den How To Win.

]]>
Erfaren Controller i Holstebro http://howtowin.dk/erfaren-controller-holstebro/ Fri, 27 May 2016 11:35:01 +0000 http://howtowin.dk/?p=1580 Indlægget Erfaren Controller i Holstebro blev vist første gang den How To Win.

]]>

Til en stor international industrikoncern med en klar strategi om vækst og forandring søger HowToWin.

Virksomheden omsætter for 800 mio. årligt, har hovedkontor i Holstebro og datterselskaber i Danmark, Sverige og Tyskland. Den beskæftiger ca. 650 engagerede medarbejdere, hvoraf 450 arbejder på hovedkontoret i Jylland, hvor controlleren vil få sin daglige gang.

Stilling:
Controller

Publiceringsdato:
27-05-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Holstebro

Website:

Kontaktperson:

 • Connie Jørgensen
  Chefkonsulent

  cj@howtowin.dk
  +45 23 99 40 61

Virksomheden udvider økonomiafdelingens controllerfunktion og søger i den forbindelse en dygtig controller. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med den nuværende controller, som også bliver din faglige teamleder. Du vil indgå i et velfungerende og velmotiveret økonomiteam med ledelsesmæssig reference til regnskabschefen. Der vil i perioder være ad hoc rejseaktivitet til virksomhedens danske datterselskaber i udlandet.

Du skal beskæftige dig med
– Udarbejdelse af månedsrapportering på varelager.
– Driftsøkonomiske og regnskabsmæssige analyser.
– Vedligehold og udbygning af forretningsgange.
– Medvirke til udarbejdelse af periode- og årsrapporter.
– Vedligeholdelse af konteringsstruktur.
– Videreudvikling af registreringssystemer og interne kontroller.
– Tværorganisatoriske ad hoc opgaver.

Virksomheden har brug for en Controller med en videregående økonomisk/regnskabsmæssig uddannelse, som f.eks. HA eller Bachelor.
Du er analytisk og systematisk og trives i en hverdag, hvor der er fokus på driftsopgaver med korte deadlines. Du har måske erfaring fra en industri-/produktionsvirksomhed eller fra revisionsbranchen.
Du bør have et indgående kendskab til IT og ERP systemer, herunder gerne business intelligence.

For den rette kandidat tilbyder virksomheden et job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en koncern i vækst og forandring. Du bliver ansat i en dialogbaseret og international fokuseret virksomhed med en klar strategi, der løbende investerer i ny teknologi.

 

Hvis du vil være en del af denne voksende succes, bedes du sende dit CV til cj@howtowin.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23994061, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 • Personlige oplysninger

 • Eventuelle bemærkninger

 • Upload bilag

 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Tilladte filtyper: pdf.
 • Her kan du indtaste webadressen til din Linked-in profil
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Indlægget Erfaren Controller i Holstebro blev vist første gang den How To Win.

]]>