FranklinCovey

FranklinCovey sætter en stor ære i at frigøre potentialet hos mennesker og organisationer overalt.

Vi tror på at enestående resultater opnås, når medarbejderne engageres og alle arbejder efter et fælles mål. Det kræver en fokuseret indsats at kunne prioritere i en travl hverdag, og vi har værktøjerne der kan hjælpe med at løfte jeres organisation op på det næste niveau.

Er I klar til en transformerende proces?

LEDELSE PÅ ALLE NIVEAUER

For at kunne lede andre, skal man kunne lede sig selv. Du lærer at skabe en vinderkultur, der sikrer, at alle arbejder indenfor samme værdisæt og mod fælles mål. Når du og dit team ændrer adfærd og vaner, kommer resultaterne af sig selv.

BOOST PRODUKTIVITETEN

Få værktøjer til at operere i en dynamisk og travl hverdag. Identificér dine vigtigste mål og prioriter din tid. Lær at brænde igennem, uden at brænde ud.

EKSEKVERING I EN HEKTISK HVERDAG


Det er vanskeligt at realisere en strategi. Alle skal kende organisationens vigtigste mål, og være i stand til at gøre det der skal til for at nå dem. Transparens øger engagement og fokus.

TILLID ER NØGLEN TIL SUCCES


Tillid giver den konkurrencefordel alle organisationer drømmer om. Et højt tillidsniveau giver øget fleksibilitet, højere hastighed og lavere omkostninger

DET VÆRDISKABENDE SALG

Lær at opbygge tillid i relationen mellem køber og sælger, så begge oplever en win-win situation. Det giver det største afkast nu, og på langt sigt.

Vil du vide mere?

Kontakt os idag hvis du vil høre mere om FranklinCovey og om hvordan I kan få medarbejdere der trives i en virksomhed der trives

dit navn
dit telefonnummer