En erfaren salgsdirektør med drive

HowToWin søger for en solidt funderet virksomhed inden for vejtransport og spedition.

Virksomheden er familie-ejet og er beskæftiget inden for Transport, Spedition, Miljø og Affald med ca. 500 engagerede og dygtige medarbejdere i ind- og udland. Virksomheden tilbyder vejtransport i Norden og resten af Europa. Cirka 1.000 eksportbiler er i drift dagligt og monitoreres centralt fra det danske hovedkontor i Glostrup.

[prkwp_fimage]

Stilling:
Salgsdirektør

Publiceringsdato:
16-067-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Glostrup

Website:

Kontaktperson:

  Virksomheden ønsker at forstærke salgsindsatsen og udviklingen inden for de segmenter, de betjener på det Nordeuropæiske marked. Med udgangspunkt i deres stærke produktprogram med “dør til dør levering” inden for bl.a. pharma transport, højværdi transport, temperaturkontrolleret transport og bulk/walking floor transport får du ansvaret for at medvirke til at videreudvikle og opbygge virksomhedens markeds-position samt at sikre vækstmålene.

  Virksomheden søger en salgsdirektør, der kan lede salgskontoret samt opnå mærkbare salgsresultater. Det er et ufravigeligt krav, at du har erfaring med salg fra en speditørvirksomhed inden for vejtransport for at komme i betragtning til denne stilling.
  Kandidater med generel erfaring fra spedition inden for sø- og luftfragt/transport vil IKKE komme i betragtning.
  Med reference til direktøren skal du som salgsdirektør lede og drive salgsteamet både ud fra virksomhedens salgsstrategi og ud fra de salgstiltag, du selv definerer og udvikler. Du vil koordinere salgsindsatsen med sælgere, men også i høj grad selv være udførende.

  Du har en kommerciel profil med solid salgserfaring inden for vejtransport.
  Derudover har du en relevant kommerciel baggrund samt dokumenteret succesfuld salgserfaring fra transportbranchen. Du er selvkørende, resultatorienteret og besidder et naturligt højt drive og er en god inspirator, som formår at motivere og coache dine medarbejdere/kolleger til at opnå endnu bedre resultater.

  Du handler proaktivt og formår at skabe vedvarende og opbyggende relationer via dine indsatser. Du arbejder målrettet med nuværende og kommende kunder for at udvikle samarbejdet.

  Det er vigtigt, at du behersker engelsk på forhandlingsniveau og hvis du taler tysk, er det en fordel. Erfaring med Excel er et must. Endvidere skal der påregnes rejsedage nationalt og internationalt.

  Virksomheden tilbyder dig et spændende, selvstændigt og meget ansvarsfyldt job samt en ambitiøs og konkurrencedygtig arbejdsplads, hvor kun fantasien sætter grænser for vækstmulighederne.

  Hvis du vil være en del af denne voksende succes, bedes du sende dit CV via vores hjemmeside www.howtowin.dk/stillinger/ eller til chefkonsulent Connie Jørgensen på cj@howtowin.dk.

  Du er også meget velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23 99 40 61, hvis du har spørgsmål til jobbet.