Vores kunders mening

Vores ydelser er baseret på tillid. Det er vi helt på det rene med.
Tillid til at vi kan vores kram. Tillid til at vi ikke spilder tiden.
Tillid til at vi kan levere varen.

Derfor er vi stolte af vores kunders skudsmål.
Herunder kan du læse mere, om hvad vores kunder mener om at samarbejde med os.

Loyal, skarp og til at stole på

”Kim har en usædvanlig bred viden, ikke kun, når det gælder de klassiske businessskole-værktøjer, men også når det handler om medarbejdere og relationer, det vil sige alt det bløde. Han har en enestående måde at møde os på og forstår at aflæse, hvad vi hver især har brug for at fokusere på, det vil sige, hvad vi hver især skal bruge kræfter på at udvikle.”

Anne Kristine Mouritsen

Partner, Bjørn Christiansen Landinspektører

Kandidater, der accelererer vores strategiplaner

”Vi har oplevet en effektiv rekrutteringsproces, hvor vi er kommet sikkert i mål med en god kandidat. Kim dykker ned i, hvad der er virksomhedens behov og udfordringer, og har en dyb forståelse for, hvad en kandidat skal indeholde af kvaliteter. Han stod både for screening af kandidater og medvirkede ved den endelige jobsamtale. Kim har en meget bred og dyb virksomhedserfaring, som han gavmildt deler.”

Helle Melgaard

HR Manager, Tvilum

To måneder og så fik vi en ny direktør

”Kim stod for hele forløbet - fra screening af kandidater til de endelige jobsamtaler, hvor han deltog. Det var en meget målrettet proces, hvor Kim løbende orienterede bestyrelsen om situationen. Han sikrede sig commitment undervejs og havde en sikker fornemmelse for, hvad der skal rapporteres, og hvornår der er tale om ubetydelige mellemregninger, som det ikke er værd at forstyrre en bestyrelse med.”

Svend Thue Damgaard

Bestyrelsesformand, Arena Midt

Fra mavefornemmelse til vished

”Det har været nødvendigt på ny at definere mine kompetencer, og hvad jeg egentlig brænder for, og hvad der er mine prioriteter; fagligt som socialt. Der er i høj grad tale om et indad reflekterende arbejde, hvor jeg får italesat og præciseret, hvad jeg står for og ønsker mig af livet. ”

40 årig kvindelig forsker

Karriererådgivning

Jeg er nu knivskarp på hvor mine kompetencer ligger

”Da jeg startede mit outplacement forløb hos HowToWin var jeg virkelig i tvivl om hvem jeg egentlig var som medarbejder og hvor jeg ville hen i min nye karriere. Gennem mine samtaler med Kim og gennem de redskaber jeg har fået er jeg nu knivskarp på hvor mine kompetencer ligger og på hvordan jeg skal nå mine mål. Jeg kan kun på det varmeste anbefale How To Win.”

Christina

Outplacement forløb