Vores kunders mening

Kandidater der accelererer vores strategiplaner

Tvilum har mere end 1.000 medarbejdere i Danmark fordelt på fabrikker i Hauge, Silkeborg, Kjellerup og på hovedkontoret i Fårvang imellem Aarhus og Viborg. Kim Holst har hjulpet med at rekruttere en manufacturing manager og bistået med outplacement.

Helle Melgaard, HR Manager hos Tvilum, fortæller om samarbejdet med Kim Holst:

Hvordan oplever du Kim i hans arbejde som konsulent?

”Vi har oplevet en effektiv rekrutteringsproces, hvor vi er kommet sikkert i mål med en god kandidat. Kim dykker ned i, hvad der er virksomhedens behov og udfordringer, og har en dyb forståelse for, hvad en kandidat skal indeholde af kvaliteter. Han stod både for screening af kandidater og medvirkede ved den endelige jobsamtale. Kim har en meget bred og dyb virksomhedserfaring, som han gavmildt deler.”

Hvordan er Kim som menneske?

“Meget behagelig og ærlig. Jeg vil rigtig gerne samarbejde med Kim igen. Han har en stor både faglig og medmenneskelig omsorg for de personer, han kommer i kontakt med.”

Han har også hjulpet jer med outplacement?

”Ja, og det var en stor tryghed for os at vide, at den afskedigede var i de bedste hænder og dermed fik rigtig gode muligheder for at komme videre med sit arbejdsliv. Denne vished betyder også meget for de kolleger, der fortsat arbejder på virksomheder.”

Skal vi også hjælpe dig?