Rekruttering København Århus Odense Aalborg m.v.

Rekruttering: Gode ledere og dygtige nøglemedarbejdere er guld værd for din virksomhed. Vi går altid grundigt til værks, når vi hjælper dig med rekruttering af ledere og de helt rigtige, bedst performende medarbejdere. Vi kan ganske enkelt vores kram og yder markedets bedste garanti. Vi leverer professionel rekruttering til hele landet: København, Århus, Aalborg og Odense m.v.

De 4 HowToWin faser ved rekruttering

ANALYSE

Ved rekruttering kortlægger vi virksomhedens behov: Interviews med nøglepersoner, præstationskrav og forventninger samt analyse af de forretningsmæssige og kulturelle forhold med relevans for stillingen.

RESEARCH

Headhunting i klassisk forstand – tiltrækning via CV-databaser og online-annoncering.

UDVÆLGELSE

Interview med og screening af kandidater. De bedste kandidater præsenteres for kunden og udvælges til et dybdegående interview inklusive personlighedsanalyse og referencer.

IMPLEMENTERING

Efter rekruttering følger vi op og sikrer, at ansættelsen lever op til forventningerne.

AKV har haft fornøjelsen af at benytte HowToWin i forbindelse med rekrutteringen af nye medarbejder. AKV har været igennem en spændende udvikling af selskabet og i den forbindelse skulle der nogle nye profiler med på holdet til at drive den fremtidige rejse på AKV. HowToWin hjalp AKV kyndigt igennem rejsen, helt fra jobopslag, ansøgninger, prækvalificeringer, tests, referencer og udvælgelse. Efter forløbet har AKV fået 3 nye medarbejdere og alle 3 passer rigtig godt ind i selskabet og skaber værdi.
HowToWin får de varmeste anbefalinger i forhold til deres rekrutteringsforløb herfra.
Ronnie Nielsen - CEO, AKV LANGHOLT AMBA
Det er kunst at arbejde med mennesker. Ingen ledere er ens. Kun en 100 % skræddersyet tilgang baner vejen for tilliden og er i sidste ende afgørende for at få den enkelte CEO, direktør eller afdelingsleder helt i mål
Kim Holst- direktør, HowToWin

Skal vi hjælpe med rekruttering af de helt rigtige medarbejdere til København, Århus og Odense mv.