Consulting København, Århus, Odense og Aalborg m.v.

Hvad er planen for fremtiden?

Er det blevet for meget business as usual?

Har din virksomhed brug for et løft på de forretningskritiske områder?

Consulting:

HowToWin hjælper med at sætte spot på de positive potentialer og skærer samtidig ind til benet, hvor det er nødvendigt – altid med det formål at styrke din forretnings eksistensberettigelse, profil og konkurrenceevne.

Vi tør stille de udfordrende spørgsmål, som skaber grobund for sund, fremadrettet udvikling. Med et smil og en topprofessionel tilgang stiler vi efter målet, og vi efterlader ingen alene, før det er nået, når vi arbejder med consulting.

Afhængigt af virksomhedstype, -størrelse, strategi og projektets omfang o.l. benytter vi forskellige metoder og modeller, herunder Business Canvas Model, LEAN m.fl.

``Det er kunst at arbejde med mennesker. Ingen ledere er ens. Kun en 100 % skræddersyet tilgang baner vejen for tilliden og er i sidste ende afgørende for at få den enkelte CEO, direktør eller afdelingsleder helt i mål.``
Kim Holst- direktør, HowToWin

Kan du godt lide at vinde over dine konkurrenter?

Det kan vi i hvert fald, og vi vil gerne dele ud af vores erfaringer

3 ting du som vinder bør være benhård til:

1. At holde fokus

Hvis du gerne vil vinde, skal du være god. For at blive god skal du fokusere på dét, du gerne vil være god til – og ikke alt muligt andet. Du bliver ikke god til tennis ved at spille guitar eller stå på rulleskøjter osv. Derfor skal man holde fokus på den ene aktivitet, man gerne vil være god til.

2. At fejre dine successer

For at holde motivationen i en kompliceret situation, når det er svært at følge med, eller hvis processen trækker ud, skal du fejre de succeser, der opstår løbende. Det fastholder en følelse af udvikling, og at du er nået endnu et skridt mod målet. Dog er det vigtigt kun at fejre reel succes.

3. At være kritisk

Når man som dig driver virksomhed og skal være konkurrencedygtig, er det ligesom et langt kapløb, den der kommer først over mål, vinder. Derfor skal du altid være kritisk – ikke stille dig tilfreds med en enkelt succes, men derimod udtænke hvordan du erobrer den næste.

vi tror på den personlige rådgivning

ring på 70 60 50 22, eller send en besked - så kontakter vi dig

Lad os finde den løsning, som optimerer dig eller din virksomhed. Udfyld kontaktoplysningerne, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt