Outplacement København - Århus m.v.

Professionel outplacement København, Aarhus, Odense og Aalborg m.v.

 

Afskedigelse, fritstilling, genplacering, opsigelse, fyring, sporskifte – outplacement er for rigtig mange den konstruktive, fremadrettede vej til nye muligheder.

Opsigelser er en uundgåelig del af enhver virksomheds udvikling. Samtidig er det en alvorlig sag for virksomheden og for de ledere og medarbejdere, der berøres.

Med et veltilrettelagt outplacement-forløb hjælper virksomheden en opsagt leder eller medarbejder videre i karrieren.

Vi har et indgående kendskab til jobmarkedet og en betydelig erfaring med coaching/sparring af ledere og nøglemedarbejdere.

Outplacement-forløb er en af HowToWins kernekompetencer, dels som individuelle og dels som større fælles forløb, typisk i forbindelse med downsizing. Vi tilbyder outplacement over det meste af landet: København, Aalborg, Odense og Aarhus m.v.

hvorfor outplacement?

Fordi outplacement betaler sig!

Erfaringerne og undersøgelser taler et tydeligt sprog – outplacement er en god idé fordi det både socialt set og økonomisk giver mening

Er du opsagt? Se hvad du får ud af outplacement

Er du opsagt, så gør ligesom hundredevis af ledere og medarbejdere har gjort før dig. Kom sikkert i mål med jobsøgningen via et dedikeret outplacement-forløb ved direktør Kim Holst.

Skal vi hjælpe dig med outplacement?

Vi har afdelinger, hvor vi tilbyder outplacement i nedenstående byer:

 

Outplacement: København, Nordsjælland, Roskilde, Århus, Odense, Aalborg, Randers, Viborg, Holstebro, Esbjerg, Brande, Sønderjylland, Middelfart, Bornholm, København og Sjælland.