Mennesker der skaber resultater

Kim Holst, CEO/Partner

Kim sidder i flere bestyrelser, faciliterer strategiprocesser og organisationsudvikling samt udvikling af ledergrupper. Han er trusted advisor for direktører samt arbejder med headhuntning, outplacement og karriererådgivning.

Med mere end 25 års erfaring fra internationale og danske virksomheder inden BTB og BTC med produktion, service, salg og ledelse på CEO niveau og boet flere år i udlandet har Kim en bred og dyb ledelseserfaring. Igennem de seneste 15 år har Kim som management konsulent og ejer af konsulenthuse været involveret i opstart af vækst virksomheder og turnaraounds, ligesom han har bistået både børsnoterede og SMV virksomheder med forretningsudvikling, strategi implementering, rekruttering, headhunting og outplacement.

HD, MBA, bestyrelsesuddannelse og har et løbende fokus på udvikling af sine kompetencer, senest med fokus på bl.a. narrativledelse og High Performance Leadership

Kim arbejder over hele landet og kan kontaktes på kh@howtowin.dk og på tlf. 23 40 91 03.

Lisbeth Vangsbjerg Mogensen, Chefkonsulent

Lisbeth arbejder med rekruttering, outplacement og karriererådgivning samt udvikling af ledergrupper og sparring omkring større forandringsprocesser.

Med mere end 20 år erfaring som chef i flere kommuner og indenfor uddannelses- og konsulentvirksomheder trækker hun på en bred vifte af resultater og konkrete værktøj i sin rådgivning af individer og organisationer. Hun kender de aktuelle udfordringerne indenfor HR og på store kommunale velfærdsområder, og har både som konsulent og chef med succes gennemført store omstillingsprocesser. Har samtidig 10 års erfaring som konsulent på bl.a. indenfor udvikling af ledelse og organisation i privat og offentlig sektor.

Uddannet cand.theol. , suppleret med en lang række af ledelseskurser, senest med CBSs Executive Public Program og CBS bestyrelsesuddannelse, coach uddannelse og certificeret i relevante tests.

Lisbeth arbejder over hele landet og kan kontaktes på lvm@howtowin.dk og på tlf. 40 24 20 02.

Frank Petersen, Chefkonsulent

Frank arbejder med rekruttering, outplacement og karriererådgivning samt udvikling af ledergrupper og sparring omkring større forandringsprocesser.

Med mere end 30 års ledererfaring, heraf 8 år som direktør i den offentlige såvel som den private sektor og i både ind- og udland, har Frank en meget stor palette af værktøjer at trække på, samt megen praktisk erfaring. Disse erfaringer bliver brugt med stor succes i udviklingen af mennesker og organisationer.

Frank er faguddannet som assistent i staten, og har suppleret denne uddannelse med merkonom, mini-MBA samt diverse ledelseskurser.

Frank arbejder primært i Storkøbenhavn og kan kontaktes på fp@howtowin.dk samt på tlf. 31 75 76 50.

Louise Byrge, Innovationsspecialist og Chefkonsulent

Rådgivning og udvikling af virksomheder/organisationer og medarbejdere. Herunder Innovation, LEAN, Lederudvikling og forretningsudvikling.

Louise har mere end 11 års erfaring som konsulent indenfor hendes kerneområder, hun har hjulpet læringsinstitutioner, private og offentlige organisationer med at udvikle innovative miljøer, der muliggør nytænkning for individer og teams. Hun tilrettelægger kurser og udviklingsforløb, hvor virksomheder/organisationer arbejder med innovation i praksis. Louise er gennem sine forløb fokuseret på, hvordan vi bliver mere nytænkende, kreative og udviser innovativ og entreprenant adfærd – såvel på et individuelt plan som i større organisationer. Louise har faciliteret processer i hele Nordeuropa og har gennem årene undervist bl.a. lærere, officerer, forskere, pædagoger, konsulenter, udviklingsmedarbejdere, HR og ledere.

Louise har derudover været en aktiv del af de kreative forskningsmiljøer, udviklingen af flere kreative spil og været med skribent på bøger.

Uddannet Revisorassistent samt Master i Creative Genius, suppleret med en lang række ledelses-, innovations-, faciliteringskurser.

Louise arbejder over hele landet og kan kontaktes på lb@howtowin.dk og på tlf. 40 57 73 99.

Ronnie Vindbjerg Pedersen, Chefkonsulent

Ronnie arbejder med rekruttering, outplacement og karriererådgivning samt lederudvikling og sparring omkring bl.a. strategisk kompetenceudvikling og facilitering ved forandringsprocesser.
Med en baggrund som officer i Flyvevåbnet og en master i Ledelses- og Organisationspsykologi samt jobs som bl.a. strategisk rådgiver i NATO og senest som Head of Training & Development hos MHI Vestas Offshore Wind har Ronnie en solid ballast for jobbet som konsulent og rådgiver i danske og internationale virksomheder.
Ronnie har haft ansvaret for globale organisationers lederudviklingsprogrammer, for graduate programmer, for facilitering af større organisatoriske forandringsprocesser samt det overordnede governanceansvar for store organisationers strategiske trænings- og læringstiltag.
Ronnie har ligeledes erfaring fra Skatteministeriet som konsulent indenfor kompetenceudvikling og sidder med i flere bestyrelser og advisory boards i både Danmark, Holland og Tyskland.

Uddannet officer fra Flyvevåbnets Officersskole i 2009 og har siden taget en mastergrad i Ledelses- og Organisationspsykologi (MLP) hos Aalborg universitet.

Ronnie arbejder over hele landet og kan kontaktes på kh@howtowin.dk og på tlf. +45 22731174

Jesper Blicher Dahl, Chefkonsulent

Jesper arbejder med strategiudvikling og implementering samt udvikling, rekruttering og outplacement af ledere.
Med mere end 30 års erfaring som ejerleder, direktør og virksomhedskonsulent med fokus på at sikre vækst og udvikle i den enkelte virksomhed, trækker han på en bred vifte af opnåede resultater og konkrete værktøj i sin rådgivning af individer og organisationer.

Jesper ved, hvad der skal til for at virksomheden kan skabe bedre resultater på hele linjen fra fastlæggelse af den overordnede strategi til at sikre udførslen ude i de enkelte led.

Jesper har en MBA i Strategic Management samt HD i afsætning

Jesper arbejder over hele landet og kan kontaktes på jbd@howtowin.dk og på tlf. +45 22 26 42 77

Marian Müller, Chefkonsulent

Marian har mere end 25 års virksomhedserfaring, hvoraf de seneste 20 år er fra lederstillinger som bl.a. Director of Talent, Technical Development Officer og Service Director i mellemstore og store virksomheder – national samt internationalt. Hele Marians karriere har udspillet sig inden for IT og hun har derfor et dybt kendskab til branchen på alle niveauer.

Som leder inden for IT har Marian primært arbejdet med at talentudvikle medarbejdere og mellemledere. Hun har været leder for, stort det, hele paletten inden for IT og har høstet tung erfaring med alt fra ansættelser af personale, sammensætning af teams, afholdelse af møder med medarbejdere og implementering af forandringsprocesser og organisationsstrategier.

Marian har varetaget mere end 600 rekrutteringer inden for IT med speciale i udviklere, arkitekter, ledere og projektledere i teknologier inden for bl.a. CMS, CRM og CLOUD.

Marian har desuden mangeårig erfaring som projektleder og har haft ansvaret for projekter inden for kundeservice, outsourcing og langvarige og komplekse IT-projekter – både agile og efter vandfaldsmodellen. Hun er certificeret SCRUM Master og har over 10 års erfaring med projekter, hvor netop SCRUM var metodevalget.

Marian har arbejdet med tværkulturelle arbejdsmiljøer, med speciale i indisk arbejdskultur, og er certificeret i Arbejdsmiljø. Er certificeret coach og uddannet i konflikthåndtering og er derudover certificeret i flere personligheds- og IQ-tests og har mangeårig erfaring i arbejde med personlighedstest i praksis.

Oprindelig uddannet indenfor modebranchen, suppleret med en Erhvervsdiplom, ITB og har deltaget i kurser indenfor ledelsesudvikling, personaleledelse og projektledelse.

Marian arbejder med outplacement og rekruttering samt opgaver inden for karriererådgivning.

Marian arbejder over hele landet og kan kontaktes på kh@howtowin.dk og på tlf. +45 223 40 91 03.

Christian Østeraas, Chefkonsulent

Christian har mere end 20 års ledererfaring fra både den offentlige og den private sektor. Dertil har han også international ledelseserfaring og har senest fungeret som strategisk leder i en global nordisk finansiel institution med stort budget og personaleansvar. Han er en erfaren strategisk rådgiver, projektejer/-leder, styregruppeformand, mødeleder samt formidler og underviser. Christian har desuden erfaring som både facilitator og coach af enten grupper eller individer, mens rollen som mentor fokuserer på at hjælpe ledere med at vokse og løse både langsigtede udfordringer og dagligdagsproblemer. Han har ekstensiv erfaring med verbal og skriftlig kommunikation, og hvordan dette integreres som en naturlig del af ledelse. I den sammenhæng er han velbevandret i at oversætte strategier til operationelle handlinger, så alle i organisationen kan forholde sig til det.

Christian er uddannet cand.merc.jur med speciale i Strategi, Organisation og Ledelse (SOL) fra Handelshøjskolen i Aarhus (i dag Business School Aarhus). Dertil har han en journalistisk tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole (i dag Danmarks Medie- og Journalisthøjskole). Endelig er Christian tidligere kaptajn af reserven fra Den Kongelige Livgarde med bl.a. udsendelser til kriseområder i bagagen.

Christian kan kontaktes på cro@howtowin.dk og på tlf. 50 50 40 12.

Johnny Chr. Schmidt, Chefkonsulent

Johnny arbejder med karriererådgivning, outplacement og rekruttering samt opgaver inden for ledelses- og organisationsudvikling, forandringsledelse og strategi.

Johnny har mere end 30 års virksomhedserfaring, hvoraf de seneste 20 år er fra lederstillinger som bl.a. salgschef, salg og marketingschef (CCO), forretningsudvikler, global kundeservicechef (CSO) og områdechef.

Han har desuden fungeret som coach og mentor for medarbejdere og ledere gennem de seneste 10 år. Udover generel ledelse har han stor praktisk erfaring med forandringsledelse, organisationsledelse og -udvikling, coaching, talentudvikling, kommerciel forankring af IT-projekter samt udvikling og implementering af styringsprincipper for en virksomhed.

Derudover fungerer Johnny som erhvervsmentor samt holder forelæsninger i forandringsledelse på CBSs internationale MBA program.

Oprindelig uddannet indenfor transportbranchen, suppleret med en mini-MBA fra CBSs Executive Program samt lederuddannelser fra bl.a. IMD, KF Andersen, APMM Group. Certificeret i relevante HR værktøjer.

Johnny arbejder over hele landet og kan kontaktes på jcs@howtowin.dk og på tlf. 29 33 86 78.

 • Her er vores dygtige tilkalde team ved større opgaver
 • Anders Bruun-Schmidt
  M&A specialist
  abs@howtowin.dk
  + 45 70 60 50 22
 • Marie-Helene Labrosse Pedersen
  Chefkonsulent
  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

Lad os starte dialogen allerede i dag!