Mennesker der skaber resultater

Kim Holst, CEO/Partner

Kim sidder i flere bestyrelser, faciliterer strategiprocesser og organisationsudvikling samt udvikling af ledergrupper. Han er trusted advisor for direktører samt arbejder med headhuntning, outplacement og karriererådgivning.

Med mere end 25 års erfaring fra internationale og danske virksomheder inden BTB og BTC med produktion, service, salg og ledelse på CEO niveau og boet flere år i udlandet har Kim en bred og dyb ledelseserfaring. Igennem de seneste 15 år har Kim som management konsulent og ejer af konsulenthuse været involveret i opstart af vækst virksomheder og turnaraounds, ligesom han har bistået både børsnoterede og SMV virksomheder med forretningsudvikling, strategi implementering, rekruttering, headhunting og outplacement.

HD, MBA, bestyrelsesuddannelse og har et løbende fokus på udvikling af sine kompetencer, senest med fokus på bl.a. narrativledelse og High Performance Leadership

Kim arbejder over hele landet og kan kontaktes på kh@howtowin.dk og på tlf. 23 40 91 03.

Lisbeth Vangsbjerg Mogensen, Chefkonsulent

Lisbeth arbejder med rekruttering, outplacement og karriererådgivning samt udvikling af ledergrupper og sparring omkring større forandringsprocesser.

Med mere end 20 år erfaring som chef i flere kommuner og indenfor uddannelses- og konsulentvirksomheder trækker hun på en bred vifte af resultater og konkrete værktøj i sin rådgivning af individer og organisationer. Hun kender de aktuelle udfordringerne indenfor HR og på store kommunale velfærdsområder, og har både som konsulent og chef med succes gennemført store omstillingsprocesser. Har samtidig 10 års erfaring som konsulent på bl.a. indenfor udvikling af ledelse og organisation i privat og offentlig sektor.

Uddannet cand.theol. , suppleret med en lang række af ledelseskurser, senest med CBSs Executive Public Program og CBS bestyrelsesuddannelse, coach uddannelse og certificeret i relevante tests.

Lisbeth arbejder over hele landet og kan kontaktes på lvm@howtowin.dk og på tlf. 40 24 20 02.

Frank Petersen, Chefkonsulent

Frank arbejder med rekruttering, outplacement og karriererådgivning samt udvikling af ledergrupper og sparring omkring større forandringsprocesser.

Med mere end 30 års ledererfaring, heraf 8 år som direktør i den offentlige såvel som den private sektor og i både ind- og udland, har Frank en meget stor palette af værktøjer at trække på, samt megen praktisk erfaring. Disse erfaringer bliver brugt med stor succes i udviklingen af mennesker og organisationer.

Frank er faguddannet som assistent i staten, og har suppleret denne uddannelse med merkonom, mini-MBA samt diverse ledelseskurser.

Frank arbejder primært i Storkøbenhavn og kan kontaktes på fp@howtowin.dk samt på tlf. 31 75 76 50.

Louise Byrge, Innovationsspecialist og Chefkonsulent

Rådgivning og udvikling af virksomheder/organisationer og medarbejdere. Herunder Innovation, LEAN, Lederudvikling og forretningsudvikling.

Louise har mere end 11 års erfaring som konsulent indenfor hendes kerneområder, hun har hjulpet læringsinstitutioner, private og offentlige organisationer med at udvikle innovative miljøer, der muliggør nytænkning for individer og teams. Hun tilrettelægger kurser og udviklingsforløb, hvor virksomheder/organisationer arbejder med innovation i praksis. Louise er gennem sine forløb fokuseret på, hvordan vi bliver mere nytænkende, kreative og udviser innovativ og entreprenant adfærd – såvel på et individuelt plan som i større organisationer. Louise har faciliteret processer i hele Nordeuropa og har gennem årene undervist bl.a. lærere, officerer, forskere, pædagoger, konsulenter, udviklingsmedarbejdere, HR og ledere.

Louise har derudover været en aktiv del af de kreative forskningsmiljøer, udviklingen af flere kreative spil og været med skribent på bøger.

Uddannet Revisorassistent samt Master i Creative Genius, suppleret med en lang række ledelses-, innovations-, faciliteringskurser.

Louise arbejder over hele landet og kan kontaktes på lb@howtowin.dk og på tlf. 40 57 73 99.

Johnny Chr. Schmidt, Chefkonsulent

Johnny arbejder med karriererådgivning, outplacement og rekruttering samt opgaver inden for ledelses- og organisationsudvikling, forandringsledelse og strategi.

Johnny har mere end 30 års virksomhedserfaring, hvoraf de seneste 20 år er fra lederstillinger som bl.a. salgschef, salg og marketingschef (CCO), forretningsudvikler, global kundeservicechef (CSO) og områdechef.

Han har desuden fungeret som coach og mentor for medarbejdere og ledere gennem de seneste 10 år. Udover generel ledelse har han stor praktisk erfaring med forandringsledelse, organisationsledelse og -udvikling, coaching, talentudvikling, kommerciel forankring af IT-projekter samt udvikling og implementering af styringsprincipper for en virksomhed.

Derudover fungerer Johnny som erhvervsmentor samt holder forelæsninger i forandringsledelse på CBSs internationale MBA program.

Oprindelig uddannet indenfor transportbranchen, suppleret med en mini-MBA fra CBSs Executive Program samt lederuddannelser fra bl.a. IMD, KF Andersen, APMM Group. Certificeret i relevante HR værktøjer.

Johnny arbejder over hele landet og kan kontaktes på jcs@howtowin.dk og på tlf. 29 33 86 78.

Ronnie Vindbjerg Pedersen, Chefkonsulent

Ronnie arbejder med rekruttering, outplacement og karriererådgivning samt lederudvikling og sparring omkring bl.a. strategisk kompetenceudvikling og facilitering ved forandringsprocesser.
Med en baggrund som officer i Flyvevåbnet og en master i Ledelses- og Organisationspsykologi samt jobs som bl.a. strategisk rådgiver i NATO og senest som Head of Training & Development hos MHI Vestas Offshore Wind har Ronnie en solid ballast for jobbet som konsulent og rådgiver i danske og internationale virksomheder.
Ronnie har haft ansvaret for globale organisationers lederudviklingsprogrammer, for graduate programmer, for facilitering af større organisatoriske forandringsprocesser samt det overordnede governanceansvar for store organisationers strategiske trænings- og læringstiltag.
Ronnie har ligeledes erfaring fra Skatteministeriet som konsulent indenfor kompetenceudvikling og sidder med i flere bestyrelser og advisory boards i både Danmark, Holland og Tyskland.

Uddannet officer fra Flyvevåbnets Officersskole i 2009 og har siden taget en mastergrad i Ledelses- og Organisationspsykologi (MLP) hos Aalborg universitet.

Ronnie arbejder over hele landet og kan kontaktes på rvp@howtowin.dk og på tlf. +45 22731174

Jesper Blicher Dahl, Chefkonsulent

Jesper arbejder med strategiudvikling og implementering samt udvikling, rekruttering og outplacement af ledere.
Med mere end 30 års erfaring som ejerleder, direktør og virksomhedskonsulent med fokus på at sikre vækst og udvikle i den enkelte virksomhed, trækker han på en bred vifte af opnåede resultater og konkrete værktøj i sin rådgivning af individer og organisationer.

Jesper ved, hvad der skal til for at virksomheden kan skabe bedre resultater på hele linjen fra fastlæggelse af den overordnede strategi til at sikre udførslen ude i de enkelte led.

Jesper har en MBA i Strategic Management samt HD i afsætning

Jesper arbejder over hele landet og kan kontaktes på kh@howtowin.dk og på tlf. +45 22 26 42 77

Winnie Harild, Chefkonsulent

Winnie arbejder primært med rådgivning og salg i forhold til rekruttering, outplacement og karriererådgivning samt konsulentydelser indenfor udvikling af mennesker og organisationer.
Med mere end 20 år erfaring som bl.a. markedschef og butiksleder med ansvar for optimering af processer, igangsættelse af nye initiativer og levering af en positiv bundlinje forstår Winnie kundernes behov.

Dertil kommer hendes mange års erfaringer som træner og underviser for meget forskellige målgrupper, hvor hun mestrer at skabe engagement og forståelse for en bred vifte af emner.

Uddannet Cand. Mag. i Business Management suppleret med løbende efteruddannelse.

Winnie kan kontaktes på wh@howtowin.dk og på tlf. 41 90 88 25.

Annie Røn, Chefkonsulent

Annie Røn har solid erfaring fra komplekse politisk styrede organisationer som Vordingborg Kommune, Slagelse Kommune, Næstved Kommune, BDO Kommunernes Revision, Ringkjøbing Amt og FOA. Heraf 11 år som konsulent/planlægger og 10 år som leder på strategisk niveau med gode og tydelige resultater. En visionær og ambitiøs leder, der arbejder målrettet på at få tingene til at lykkes uden at tabe blikket – hverken for dem, som opgaverne handler om, eller for det fællesskab, som opgaveløsningen forudsætter.

Opleves konstruktiv dialogorienteret med god balance mellem nødvendige processer og resultater og har samtidig stort overblik over helheder og sammenhænge, der giver muligheder og skaber nye veje. Har en naturlig nysgerrighed og arbejdsform, og navigerer med både et strategisk blik og et operationelt sigte i opgaveløsningen.

Annie kan kontaktes på kh@howtowin.dk og på tlf. 23 40 91 03.

 • Her er vores dygtige tilkalde team ved større opgaver
 • Anders Bruun-Schmidt
  M&A specialist

  abs@howtowin.dk
  + 45 70 60 50 22

 • Marie-Helene Labrosse Pedersen
  Chefkonsulent

  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

Lad os starte dialogen allerede i dag!

Dit fornavn & efternavn

Din mailadresse

Dit telefonnummer

Vælg region
Din besked: