Fremtidens lederskab

Måden, vi leder på i dag og ”i morgen”, er gradvist ved at ændre sig fra hierarkiske organisations diagrammer med stærkt KPI fokus til et mere formålsdreven lederskab. Hvis vi ikke starter ”i dag” med et ny menneskesyn, mere uddelegeret ledelse og øget tillid til vores kollegaer, etc., bliver organisationens overlevelsesevne og afkast på sigt ikke konkurrencedygtigt, og vi vil ikke kunne tiltrække de bedste talenter, som skal sikre organisationens forsatte vækst og resiliens.

Der er mange strømninger omkring dette emne, Holycracy, Laloux ”Fremtidens organisation”, Sociocracy, etc., og der er ikke én retning, der passer til alle organisationer. HowToWins dybe faglighed i ledelsesarenaen gør at med udgangspunkt i din organisationens nuværende position og organisationskultur, finder vi sammen det sæt af værktøjer, som danner platform for at skabe de bedste rammevilkår, der vil give næring for en naturlig udvikling af fremtidens lederskab.

Er tiden moden eller nødvendig til at tage de første skridt, til at igangsætte rejsen mod fremtiden ledelsesstil hos dig/jer?

HowToWin har i årrække arbejdet med at realisere fremtidens ledelse i en lang række virksomheder med stor succes.

Er tiden moden eller nødvendig til at tage de første skridt mod fremtiden ledelsesstil?