Rekruttering: Personprofiler & Tests

40 % af alle rekrutteringer uden testprofiler mislykkes!

Rekruttering og Personprofiler | København, Århus, Odense og Aalborg m.v.

Personprofiler: 40 % af alle rekrutteringer uden testprofiler er ikke længere i virksomheden efter 12 måneder, siger forskning fra Syddansk Universitet.

I en verden med små økonomiske marginaler er presset på ledere stadig ,stigende, til at træffe rigtige beslutninger. Forskellige former for test hjælper ledere og talenter til øget selvindsigt, så de udnytter deres potentiale bedst muligt og dermed leverer de resultater, som organisationen og ikke mindst de selv forventer.

De forskellige personprofiler giver de involverede parter et oplyst grundlag at træffe beslutningen på. Derfor har HowToWin en af de bredeste paletter af test inden for en lang række af områder.

Se mere om de enkelte tests i menuen til højre…

Ikke alle udvælgelsesmetoder har lige høj grad af kvalitet!

Det er dyrt for en virksomhed at foretage det forkerte valg i en rekruttering.  Derfor bliver der brugt mange ressourcer på at minimere risikoen for at vælge forkert ved at tage forskellige udvælgelsesmetoder i brug – heriblandt IQ-test/omtankeprøver.

Nedenstående figur af Frank L. Schmidt & John E. Hunter (1998) illustrerer sammenhængen mellem validitet fra den enkelte udvælgelsesmetode og fremgang i arbejdslivet (kaldet den prædiktive validitet). Der er med andre ord penge i at bruge de mest valide udvælgelsesmetoder.

Kilde: The Validity and Utility of Selection Methods in Personnel Psychology:  Practical and Theoretical Implications of 85 Years of Research Findings

Vil du vide mere?

Kontakt os på 70 60 50 22 eller send en email til kontakt@howtowin.dk for at høre mere om, hvordan HowToWin’s ledelsesværktøjer kan tilføre sikkerhed omkring alle dine personalebeslutninger, som rekruttering m.v.