Search and Selection af ledere København, Århus, Odense, Aalborg m.v.

Search and Selection: HowToWin rekrutterer alle typer af ledere og nøglemedarbejdere til din virksomhed. Den gode beslutning i et ansættelsesforløb er guld værd for dig, og vi er med til at sikre kvalitet og fremdrift i processen.

Ikke to rekrutteringer er ens. Derfor vil vi altid tilrette vores proces til dig og dine krav. Med den rette balance mellem søgning, annoncering, screening, vurdering, interview, testning og referencer sikrer vi, at du får den bedste kandidat gennem professionel search and selection. Samtidig efterlader din virksomhed et professionelt og positivt indtryk hos alle kandidater. Også hos dem, der ikke i denne omgang blev en del af holdet hos dig.

Det er kunst at arbejde med mennesker. Ingen ledere er ens. Kun en 100 % skræddersyet tilgang baner vejen for tilliden og er i sidste ende afgørende for at få den enkelte CEO, direktør eller afdelingsleder helt i mål
Kim Holst- direktør, HowToWin

Search and Selection: De 4 HowToWin-faser

1. ANALYSE
Vi kortlægger virksomhedens behov: Interviews med nøglepersoner, præstationskrav og forventninger samt analyse af de forretningsmæssige og kulturelle forhold med relevans for stillingen.

2. RESEARCH
Headhunting i klassisk forstand – tiltrækning via CV-databaser og online-annoncering.

3. UDVÆLGELSE
Interview med og screening af kandidater. De bedste kandidater præsenteres for kunden og udvælges til et dybdegående interview inklusive personlighedsanalyse og referencer.

4. IMPLEMENTERING
Vi følger op og sikrer, at ansættelsen lever op til forventningerne.

Rekrutteringsopgaver løses også som ren headhunting.

Vores kunder siger:

Kandidater der accelererer vores strategiplaner

”Vi har oplevet en effektiv rekrutteringsproces, hvor vi er kommet sikkert i mål med en god kandidat. Kim dykker ned i, hvad der er virksomhedens behov og udfordringer, og har en dyb forståelse for, hvad en kandidat skal indeholde af kvaliteter.”

Helle Melgaard

HR Manager, Tvilum

Lad os hjælpe med rekrutteringen