Executive coaching

Højt placerede ledere har brug for coaching for at forny og genfinde sig selv, og for at bevare evnen til konstant at eksekvere på højeste niveau.

 

Perspektiv og fokus
Executive coaching på højt niveau giver ledere en unik mulighed for at drøfte følsomme emner i et fortroligt, inspirerende og udviklende rum.

Samarbejdet forgår i en gennemført professionel relation designet specifikt til dine udfordringer. HowToWins coaches arbejder ud fra et struktureret og disciplineret setup, som giver perspektiv og fokus.

Livsændrende proces
At indgå i et Executive coaching forløb er ofte en livsændrende proces. Du kan vælge at fokusere på dit professionelle liv og/eller du kan ønske at inddrage personlige aspekter. Det vil ændre den måde du tænker og agerer på.

Et effektivt Executive coaching forløb giver resultater, når det er baseret på tillid, er vedvarende og udfordrende. HowToWin coaches har erfaringen og værktøjerne til netop at skabe rammerne til opnåelse af varige resultater.

Typiske temaer er bl.a.:
• Vær den leder nu, som du ønsker at være i fremtiden
• Overvind dine udfordringer og kampe med elegance
• Afklaring af retning for fremtidige beslutninger
• Fremadrettet karriereafklaring
• Opnå bedre balance mellem arbejde og privatliv

At vælge at arbejde med en coach i et Executive coaching forløb er et udtryk for et reelt ønske om at øge sin personlige performance, udvikle personlige kompetencer samt at afklare en ny retning.

Gennem HowToWin forløb får du hjælp til at udarbejde en personlig strategiplan med klare mål. Du får ligeledes opbakning til at overskride nogle grænser, der hjælper dig til at realisere dine drømme og ambitioner.

Vores coaching kan have fokus eller omdrejningspunkt i nedenstående spørgsmål:

Vi har i HowToWin siden 2004 beskæftiget os med executive coaching, derfor er vi blandt branchens mest erfarne i at hjælpe virksomheder, medarbejdere og ledere til at opnå succes.

Vore kandidaters succes er vores succes
Vi arbejder helhjertet for, at enhver medarbejder/leder, der gennemfører vores executive coaching forløb, kommer til en klarhed om, hvilken retning de ønsker for den videre karriere. Resultatet vil gavne medarbejderen/lederen og dennes arbejdsgiver.

Referencer i alle brancher
Flere hundrede ledere og medarbejdere har haft stort
udbytte af- og er blevet udviklet gennem HowToWin forandringsprocesser. De kommer fra virksomheder i alle brancher. Mange af disse har været trofaste igennem mange år pga. vor høje succesrate.

Landsdækkende
HowToWin løser opgaver alle steder i landet og er etableret i adskillige byer. Vi etablerer os ad hoc, når vi ikke har et kontor i nærheden af en opgave, der skal løses.

Erfarne konsulenter
Konsulenter hos HowToWin har et højt fagligt og erfaringsmæssigt kendskab til coaching på executive niveau. Samtidig har vore konsulenter en lederbaggrund, som gør det muligt at coache i relation til personlige udviklingsområder i et 360° perspektiv.

Stor erfaring

  1. Er der noget af det, du gør i dit job eller i øvrigt i dit liv, som du måske ikke er helt tilfreds med? Eller:
  2. Er der noget, der ind i mellem går dig på, så du bliver grebet af irritation, ked-af-det-hed, ærgrelse, stress, hidsighed, nederlags-, utilstrækkeligheds- eller andre stærke følelser?
  3. Har du en ’allergi’ over for visse måder, andre kan tale til dig eller andre på, som du måske gerne vil parkere eller overvinde?
  4. Er der måder, du agerer eller reagerer på, hvor du ville ønske, du agerede eller reagerede anderledes?
  5. Er der sider af dig selv og dine måder at (re)agere på (eller ikke at agere på) i dag (altså for tiden), du kunne tænke dig at få en bedre forståelse af gennem samtaler om dig selv og din historie?
  6. Er der følelser eller stemninger, som (for)følger dig, og som du gerne vil kunne lægge større afstand til – både i dit job og uden for jobbet?

Vil du vide mere?

Dit fornavn & efternavn

Din mailadresse

Dit telefonnummer
Din besked:

Ønsker du at booste din personlige performance?

Få kompetent træning på de områder, der betyder noget for dig, og træk på vores hands-on erfaring med personlig udvikling og executive coaching af top-perfomere i dansk erhvervsliv

Vores kunder siger:

Loyal, skarp og til at stole på

”Kim har en usædvanlig bred viden, ikke kun, når det gælder de klassiske businessskole-værktøjer, men også når det handler om medarbejdere og relationer, det vil sige alt det bløde. Han har en enestående måde at møde os på og forstår at aflæse, hvad vi hver især har brug for at fokusere på, det vil sige, hvad vi hver især skal bruge kræfter på at udvikle.”

Anne Kristine Mouritsen

Partner, Bjørn Christiansen Landinspektører