Forretningsudvikling

Hvad er planen for fremtiden?

Er det blevet for meget business as usual?

Har din virksomhed brug for et løft på de forretningskritiske områder?

 

 Forretningsudvikling:

HowToWin hjælper med at sætte spot på de positive potentialer og skærer samtidig ind til benet, hvor det er nødvendigt – altid med det formål at styrke din forretnings eksistensberettigelse, profil og konkurrenceevne.

Vi tør stille de udfordrende spørgsmål, som skaber grobund for sund, fremadrettet udvikling. Med et smil og en topprofessionel tilgang stiler vi efter målet, og vi efterlader ingen alene, før det er nået.

Afhængigt af virksomhedstype, -størrelse, strategi og projektets omfang o.l. benytter vi forskellige metoder og modeller, herunder Business Canvas Model, LEAN m.fl., når vi arbejder med forretningsudvikling.

Det er kunst at arbejde med mennesker. Ingen ledere er ens. Kun en 100 % skræddersyet tilgang baner vejen for tilliden og er i sidste ende afgørende for at få den enkelte CEO, direktør eller afdelingsleder helt i mål
Kim Holst - direktør, HowToWin

Vores kunders mening

Jeg afleverede vores strategiplan i august måned til topledelse og bestyrelsen, og den synes jeg lige du skulle se. For den havde I en stor aktie i, i opstarten i Aalborg. Nu starter implementeringen og det bliver spændende. Tak for al din hjælp og sparring.
Per Alan Jensen COO, Danpo
Halsnæs Forsyning A/S ledergruppe har benyttet Howtowin i forbindelse med et dagsseminar om sammenflytning af virksomheden. Howtowin bidrog på dagen med god procesindsigt og –styring. De to konsulenter sikrede, at vi kom rundt i de mange forskellige hjørner af den kommende proces, så vi fik afdækket en lang række procesmæssige og psykologiske aspekter der er vigtige ved den kommende organisationskultur.
Jan Andersen Direktør, Halsnæs Forsyning