Den kreative platform - Kreativ Ledelse: København, Århus, Odense og Aalborg m.v.

Den Kreative Platform – Kreativ ledelse: Vi ved, at fremtidens organisationer og virksomheder er dem, som også tør forandre det, der virker og som har løsninger på problemer, før de bliver til problemer. Vi ved, hvad det kræver og tilbyder faciliterende og meningsskabende forløb, der fremmer kreativitet, engagement og samarbejde i medarbejdergrupper.

Vores metoder er velafprøvede, og vi leverer altid gode nytænkende resultater, som flytter virksomheden til næste niveau. Handler det om salg, markedsføring, organisationsændringer eller nye produkter. Lad os hjælpe jer til at finde nye veje.

Vi har et tæt samarbejde med en forskningsgruppe omkring innovation på Ålborg Universitet, og trækker derfor altid på den nyeste forskning og viden på området.

Vi henviser gerne til relevante referencer fra vidt forskellige brancher og kommer gerne forbi til en kop kaffe og en uformel snak om, hvad vi kan hjælpe jer med.

Ønsker du:

  • At kickstarte udviklingen af dine og dine medarbejders innovative kompetencer, så I bliver mere nytænkende i jeres arbejde
  • Udvikle en organisationskultur, der fremmer fleksibilitet og evnen til at se og gennemføre nye løsninger
  • Innovationsprocesser som sikrer, at I producerer originale og værdiskabende ideer, som I kan forankre i jeres organisation
  • At blive klædt på til selv at designe avancerede kreative processer med fokus på originalitet og værdi, og evt. høre nærmere om Den Kreative Platform,

Så kontakt os direkte på mail: lb@howtowin.dk eller på mobil 40577399.

Louise Byrge

– 10 års erfaring som innovationskonsulent
– 10 års erfaring som LEAN konsulent

Uddannet som Master i Creative Genius, Aalborg universitet

Som konsulent har Louise gennem mange år interesseret sig for mennesket i organisationen og har gennem sin nysgerrighed tilegnet sig en række kompetencer. Louise har mange års erfaring indenfor feltet forretningsudvikling, kreativ ledelse, forandringsledelse, innovation og nytænkning.

I sit arbejde fokuserer Louise særligt på, at hjælpe læringsinstitutioner, private og offentlige organisationer med at udvikle innovative miljøer, der muliggør nytænkning for individer og teams. Dette sker blandt andet gennem kurser og udviklingsforløb, hvor virksomheder arbejder med innovation i praksis.

Louise er gennem sine forløb fokuseret på, hvordan vi bliver mere nytænkende og kreative og hun udviser innovativ og entreprenant adfærd – såvel på et individuelt plan som i større organisationer.

Vil du vide mere?

Kontakt os idag og hør hvordan I kan styrke innovativ og entreprenel adfærd – såvel på et individu­elt plan som i større organisationer.