Business Terapi

Alle der arbejder professionelt med relationer, kommunikation og ledelse i forskellige faglige sammenhænge, vil drage nytte af at samarbejde med en psykoterapeut. En psykoterapeut er yderst relevant for dig, der gerne vil udvikle dine relationskompetence og håndteringen af vanskelige problemstillinger.

Desuden kan det nogle gange være at en medarbejder er så hårdt ramt af livet, at almindelig coaching ikke rækker. Man skal et spadestik dybere og det er her, business terapi kommer ind.

Det kan være:

  • Stressramte
  • Konflikter mellem én eller flere på arbejde
  • Identitetskrise
  • Ofte kan der være så meget støj på hjemmefronten, at det går ud over fokus på arbejdspladsen. Skilsmisse, børn med en diagnose, syge/døende nær familie, egen alvorlig sygdom, etc.

Målet med business terapi er, at man bliver i stand til at håndtere eget liv og leve i overensstemmelse med den man er, at man får lysten og handlekraften til at navigere i det liv, man har.

Det er, når man bliver bevidst om årsagen til ens problemstilling, at alt kan give mening for én. Ofte kan gamle overbevisninger og mønstre være årsagen til ens reaktion og ens adfærd.

En forståelse og erkendelse af, hvorfor man har tilegnet sig et bestemt adfærdsmønster, er vejen til større selvindsigt og anerkendelse samt større tilfredshed med én selv og ens liv. Herfra kan vi i fællesskab finde og udvikle unikke ressourcer og muligheder og bruge det positivt hen imod målet.

Alle har ret til et godt liv, og derfor er det vores passion at hjælpe andre med at få det bedre. Uanset hvad man kommer med, er dette en mulighed.

Vi løser kun terapiopgaver/business terapi, som direkte eller indirekte, påvirker ens arbejdsplads.
Book en gratis afklaringssamtale på 15 min. over telefonen, på 70 60 50 22, gerne i dag.

Vil du vide mere? Udfyld formularen, så kontakter vi dig