Konflikthåndtering København, Århus, Odense og Aalborg m.v.

Konflikthåndtering og Konfliktrådgivning

 

Hverdagen er fuld af store og små konflikter. De fleste fylder ikke alverden, eller vi lærer at leve med dem. Nogen ender med at give nye perspektiver og ny energi. Men det sker også, vi bliver fanget i konflikter, der har alvorlige effekter på os selv og andre. Konflikter hvor vi ville foretrække, at det var anderledes, men har svært ved at komme derhen.
HowToWin har stor erfaring og uddannelse i, hvordan vi kan håndtere konflikter, så det bliver muligt at komme videre. Gennem mange år har vi arbejdet på at udvikle værktøjer til konflikthåndtering, der virker både ift. konflikter mellem enkelte parter og i grupper.

HowToWins konflikthåndtering sætter fokus på at:

  • Parterne i konflikt ville ofte foretrække at situationen var anderledes, men er ’fanget’ af konflikten
  • En vej til at komme videre er at tage stilling til konflikten og de effekter, den har haft
  • Parternes ideer om og erfaringer med, hvordan de ville foretrække at have det sammen kan danne grundlag for at bygge en mere foretrukken relation, hvorfra konflikten kan håndteres

Der er ikke 2 konflikter der er ens, derfor skræddersyer vi en individuel løsning til jer, baseret på vores store erfaring og faglig uddannelse. Vi finder altid en løsning gennem professionel konflikthåndtering.

Fra en konfliktopgave vi løste:

Hej Kim, det er mig der takker for din hjælp gennem denne svære tid. Jeg har nu haft et par dages fri her inden jeg skal starte igen på mandag. Jeg har selvfølgelig tænkt over, hvilken værdi du har givet mig. Du har givet mig en indsigt i, hvem jeg selv er, samt hvad det er der giver mig et drive til at performe. Du har desuden givet mig indsigt i, hvad jeg kan/vil stå model til ifht. min integritet. Bogen du gav mig, er også et unikt værktøj til min videre færden privat og professionelt.

Så kort sagt, har du gjort mig klogere på mig selv og min person. Du skal endnu engang have mange tak. God weekend når du kommer så langt. De bedste hilsner Michael

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog