Outplacement forløb København, Århus, Odense og Aalborg m.v.

Professionelle outplacement-forløb:

 

Herunder følger en række udtalelser fra kandidater, der har været igennem et outplacement-forløb hos os de seneste måneder.

Du har også trykket på mange rigtige knapper hos mig

Jeg har fået et meget bedre billede om, hvad det er jeg endelig ønsker at lave professionelt.
Jeg har også fået afdækket/afkræftet nogle spørgsmål om mine styrker samt svagheder, og hvordan jeg kan bruge/afdække dem bedste muligt - også givet mig ideer, hvilken uddannelsesretning jeg skulle tænke over i fremtiden - jeg regner nemlig ikke med at være færdig med CBS endnu.
Du har også ‘trykket på’ mange rigtige knapper hos mig, for at få mig til at tænke mere strategisk og fremadrettet, når jeg søgte jobs. Det vil sige, jeg er blevet bedre til at besvare de relevante spørgsmål - også ikke at søge jobs, hvor jeg ikke rigtig har nogen fremtid i.
Jeg tror også forløbet har givet mig gode ideer, når jeg skal begynde at lede efter medarbejdere. Jeg vil mene, at jeg vil være bedre til at afdække mine/firmaets behov efter at jeg selv har været igennem denne proces.

Mika

Outplacement forløb

Outplacement har været en eye-opener

Jeg synes vores samarbejde igennem de seneste 6-8 måneder har været utroligt positivt og lærerigt. Det har været en 'eye opener', hvor jeg har fået et rigtigt godt indblik i det der skal til for, at starte på et nyt karriereforløb. Rigtig god rådgivning og coaching bygget op om en struktureret dialog & feedback proces, som var tilpasset mine behov.

Bo

Outplacement forløb

Kim er ikke kun faglig kompetent – han er også empatisk

I forbindelse med min fritstilling blev jeg tilbudt et outplacement-forløb. En god veninde, som er HR-chef, anbefalede mig Kim Holst fra How To Win til forløbet.

Jeg kontaktede straks Kim, og efter et første møde for at se om ”kemien” var i orden, gik vi i gang. Kim er fantastisk dygtig, vidende, energisk og vedholdende. Jeg blev presset til at se på mig selv og min karriere fra nye vinkler, hvilket var en øjenåbner. Men Kim gjorde det på en elegant og støttende måde, hvilket var en kæmpe hjælp. Jeg har afdækket og arbejdet med mine stærke og svage sider, mit CV er blevet fin-tunet, jeg har lært at skrive ansøgninger, som ender øverst i bunken, jeg har fået en måde at aktivere mit netværk på og jeg har analyseret min egen performance under en tænkt jobsamtale.

Kim er ikke kun faglig kompetent – han er også empatisk, og forstår at man som fritstillet kæmper med følelser, og at selvværdet har fået en ”på hatten”. I Kim har jeg under hele forløbet haft den bedste sparringspartner man kan ønske sig.

…og så er det ikke nemt ”at skulle forlade dig”. Du har været en fantastisk støtte for mig og har fyldt meget i mit liv i de seneste 3 måneder. Jeg vil med største fornøjelse gøre reklame for dig rundt omkring.

Susanne

outplacement forløb

Jeg er nu knivskarp på hvor mine kompetencer ligger

Da jeg startede mit outplacement forløb hos How To Win, var jeg virkelig i tvivl om hvem jeg egentlig var som medarbejde og hvor jeg ville hen i min nye karriere. Gennem mine samtaler med Kim og gennem de redskaber jeg har fået er jeg nu knivskarp på hvor mine kompetencer ligger og på hvordan jeg skal nå mine mål. Jeg kan kun på det varmeste anbefale How To Win.

Christina

outplacement forløb

Min bedste anbefaling til et outplacement-forløb

Jeg giver Kim Holst og How To Win min bedste anbefaling til et outplacementforløb. Forløbet har med tæt personlig rådgivning og gode solide værktøjer i den grad rustet mig til rejsen mod det næste job, og har HELT levet op til de forventninger, jeg havde til en sådan proces. Vi har været HELE vejen rundt fra de følelsesmæssige faser og omgivelsernes reaktion med hvilke signaler, der bør sendes, til at få konkretiseret hvad man egentlig står for fagligt og personligt, hvad man virkelig gerne vil fremover og endelig vejen dertil med udformning af ansøgninger, CV, netværksmøder og ansættelsessamtaler.

Finn

outplacement forløb

Skal vi også hjælpe dig?