Det perfekte match skaber bundlinje!

At finde den rette medarbejder til en stilling er både tidskrævende og ikke altid nemt. Når det lykkes, er fordelene mange for både medarbejder og virksomhed. Et perfekt match, mellem virksomhed og medarbejder, skaber ikke kun resultater på bundlinjen, men giver også virksomheden et godt ry og flere potentielle medarbejdere vil finde virksomheden attraktiv.

IT-branchen er en af de mest tidskrævende brancher at søge nye medarbejdere i. Der er alt for mange stillinger i forhold til antal ansøgere. Det er derfor yderst tidskrævende og chancerne for fejlrekrutteringer er mange og omkostningstunge.

Hvorfor ikke få hjælp til at finde de bedste medarbejdere til din IT-afdeling?
HowToWin er specialister i at finde de bedste medarbejdere til stillinger inden for IT. Vi har gennem årene matchet over 600 kandidater med virksomheder i mange typer af stillinger. Vi kan tale det tekniske sprog, foruden vi er eksperter i at sikre, at kandidaterne har den rette personlighed ift. virksomhedens kultur. At ansætte en dygtig udvikler, er nemlig ikke kun et spørgsmål om den tekniske ballast er i orden, men i lige så høj grad, om den rette personlighed er til stede.

Et grundigt forarbejde er nøglen til succes
Alle vores rekrutteringer starter med, at vi sætter os grundigt ind i din virksomhed og den kultur, som hersker i virksomheden. Vi udarbejder et ansættelsesgrundlag som sikrer, at vi er 100% enige om, hvilken type medarbejdere I søger. Vi sørger for annoncering, foruden vi undersøger hele IT-markedet for relevante profiler. Vi screener alle kandidater, forestår samtaler og leverer en personprofil med på alle de kandidater, vi anbefaler videre til en samtale hos virksomheden. Det eneste virksomheden står tilbage med er at skulle vælge mellem flere, egnede kandidater, som alle har et perfekt match mellem tekniske kompetencer og virksomhedens kultur.

Lad os hjælpe med jeres IT-rekrutteringer og med at levere branchens dygtigste IT-hoveder, så de bliver en del af jeres faste medarbejderstab i fremtiden.

Kontakt os allerede i dag for en dialog om, hvordan vi kan finde jeres næste IT-medarbejder: https://calendly.com/howtowin/rekruttering

eller kontakt

Kim Holst
CEO og indehaver
Tlf.: 70 60 50 22
Mail: kh@howtowin.dk