Erfaren Salgschef med stærke ledelseskompetencer

Til en af landets største professionelle fødevareleverandører med ambitiøs vækststrategi søger HowToWin.

Virksomheden mangler en Salgschef, der med sine stærke ledelseskompetencer og sin solide erfaring fra en lederrolle i en salgsorganisation, med sikker hånd kan støtte op om og lede det stærke team af kompetente salgskonsulenter, så der sikres gennemførsel af virksomhedens strategi. Du skal på én og samme gang skabe både stabilitet og udvikling i et af Danmarks bedste salgsteams.

[prkwp_fimage]

Stilling:
Salgschef

Publiceringsdato:
01-06-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
København

Website:

Kontaktperson:

  Virksomheden mangler en Salgschef, der med sine stærke ledelseskompetencer og sin solide erfaring fra en lederrolle i en salgsorganisation, med sikker hånd kan støtte op om og lede det stærke team af kompetente salgskonsulenter, så der sikres gennemførsel af virksomhedens strategi. Du skal på én og samme gang skabe både stabilitet og udvikling i et af Danmarks bedste salgsteams.

  Teamets vindermentalitet er ikke til at tage fejl af. Der arbejdes benhårdt for at nå målene og du stiller dig ikke tilfreds med at være nummer 2. Der arbejdes aktivt med værdier om at have kundefokus, dyrke vinderkultur og være ansvarlig.

  Som Salgschef får du reference til Salgs- og Markedsdirektøren og ansvaret for pt. 8 eksterne konsulenter, men organisationen vokser hastigt, for der er travlt. For at få succes i jobbet skal du frem for alt være en nærværende og anerkendende leder – som evner at motivere, inspirere og kompetenceudvikle den eksisterende salgsstyrke.

  Den rette kandidat skal kunne trives i et dynamisk og travlt miljø, skal kunne motiveres af udfordringer og være en empatisk nærværende salgsleder.

  Du har indgående erfaring med salg og ledelse og ved, hvad der skal til for at sætte rammer og retning for en professionel salgsorganisation.
  Du evner at arbejde strategisk og udviklingsorienteret. Du kan håndtere de forandringer, der kommer i forlængelse heraf, så du lykkes med at implementere og eksekvere på de tiltag, der er nødvendige for at nå aftalte vækstmål.
  Samtidig har du så godt kendskab til hele salgsprocessen, at du kan agere coach og sparringspartner for dine salgskonsulenter og udvikle dem i jobbet.

  På dit CV kan du dokumentere solide salgsresultater og rigtig gode resultater i rollen som leder. Sidst, men ikke mindst, har du et utroligt højt drive og er selvkørende.
  Din arbejdsform er præget af struktur og målrettethed og du er mulighedernes mand eller kvinde og tænker i løsninger frem for at se problemer.

  Det er afgørende, at du har medarbejder og kunde i centrum og er i stand til at gå forrest og udfordre dig selv og dine omgivelser.
  Der gennemføres i øjeblikket en ambitiøs vækststrategi, så du skal være klar til at sætte ambitiøse mål – og nå dem. Derfor er det også afgørende, at du er stærkt optaget af at forstå hele forretningen og værdikæden, så du er med til at skabe de bedst mulige rammer for at levere den bedst mulige kundeservice.

  I jobbet skal du bl.a.

  – Motivere, udvikle og drive salgsorganisationen – herunder sikre nærværende ledelse for dine konsulenter

  – Sikre implementering og forankring af den fastlagte strategi

  – Gå foran i processen med at skabe det gode samarbejde på tværs af vores organisation

  Du har flere års dokumenteret erfaring med opsøgende salg i marken. Du har også flere års erfaring med salgsledelse og medarbejderudvikling og du har en afsætningsøkonomisk uddannelse.

  Vi ønsker en salgschef, der er ærlig og troværdig i sin kommunikation og tydelig som leder. Nærværende og lyttende – og med evne til at give udviklende feedback til mennesker med forskellig baggrund og motivationsfaktorer.

  Erfaring fra Foodbranchen vil være en stor fordel ligesom erfaring fra grossistvirksomhed vil blive vægtet højt.

  Virksomheden tilbyder:

  – Ansvaret for et stærkt, engageret og meget kompetent salgsteam
  – At blive del af en virksomhed som både vækster og har ambitioner om mere
  – Gode muligheder – og forventning om – faglig og personlig udvikling

  Du vil være tilknyttet hovedkontoret i København, men vil det meste af arbejdstiden være “i marken” med dine medarbejdere for at tilsikre højt tempo, energi, resultater og kvalitet.

   

  Hvis du vil være en del af denne voksende succes, bedes du sende dit CV via annoncen på HowToWin’s hjemmeside eller til cj@howtowin.dk.

  Du er også meget velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23994061, hvis du har spørgsmål til jobbet