Installationsingeniør i Randers

HowToWin søger for Reeholm & Bredahl A/S

Elsker du at arbejde med installationer, så er det tid til at komme videre?

Reeholm & Bredahl er i betydelig vækst og søger derfor en installationsingeniør til en række spændende og udfordrende opgaver, samt eventuelt partner muligheder.

[prkwp_fimage]

Stilling:
Installationsingeniør

Publiceringsdato:
6. marts 2017

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Randers

Website:
www.reeholm-bredahl.dk

Kontaktperson:

  • Kim Holst
    CEO / Partner
    kh@howtowin.dk
    +45 23 40 91 03

Reeholm & Bredahl er i betydelig vækst og søger derfor en installationsingeniør til en række spændende og udfordrende opgaver, samt eventuelt partner muligheder.

Virksomheden har hovedkontor i Randers og opgaverne spænder lige fra letbane i Aarhus til renovering af udlejningsejendomme og trendsættende byggerier, med stor ekstern bevågenhed.

Du bliver ansvarlig for projektering af VVS, ventilation, energi, indeklima samt kloak. Afhængig af din erfaring og kompetencer er der ligeledes mulighed for at varetage bygherrerådgivning samt fungere som projektleder med ansvar for tidsplaner, bemanding, økonomi etc. For den rette person vil der på sigt være mulighed for partnerskab.

Din succes i jobbet afhænger af din evne til hurtigt at kunne tage fra på eksisterende kundeopgaver samt at du formår at løse disse på et tilfredsstillende højt fagligt niveau. Din analytiske tilgang til opgaverne gør, at du hurtigt vil kunne finde frem til de kritiske punkter i en sag og agere forebyggende.

Du er nøjsom når det kommer til timeforbruget på en given sag, men er samtidig bevidst om at det først og fremmest er kvaliteten af det produkt du leverer, som tæller.

Du kommer med en baggrund som diplom/teknikum/civilingeniør med speciale i energi, indeklima og installationer og har min. 5 års erfaring som projekterende installationsingeniør. Har du en projektlederuddannelse samt kendskab til Revit og Auto Cad 2/3 D vil dette være en yderligere fordel.

Du er analytisk og struktureret i din opgavetilgang og du evner at gå fra detaljen op i makro perspektiv. Din robusthed gør, at du er en stærk og resultatorienteret forhandler, der drives af at nå egne mål samt bidrage til virksomhedens vækst. Din ekstroverte natur betyder ligeledes at du trives med kundekontakt, er initiativrig og bibringer afdelingen positiv energi.

Reeholm & Bredahl er et firma med stolte traditioner og ca. 70 års erfaring som rådgivende ingeniører. Vores dygtige projektledere og ingeniører sætter en ære i at løse enhver opgave i samarbejde med bygherre, arkitekt og andre tilknyttede teknikere. Vi er ildsjæle med et stort engagement inden for hele byggeprocessen. Som vores logo signalerer, tror vi på, at en byggeproces, der baserer sig på synergien mellem konstruktion, installation og kreativitet, giver unikke resultater.

Som rådgivende ingeniører tænker vi hele tiden i nye løsninger og kvalitetssikret arbejde fra den første idé til det nøglefærdige byggeri.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til Reeholm & Bredahls fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk eller til KH@howtowin.dk.
Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst, HowToWin på 23 40 91 03 eller ingeniør Jakob Keller på 22 97 72 22, Reeholm & Bredahl, hvis du har spørgsmål til stillingen.

[gravityform id=”52″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]