Landmålingstekniker, der elsker sit fag

Til Bjørn Christiansen, Landinspektører i Aarhus & Randers, som er i betydelig vækst, søges flere landmålingsteknikere, der gerne vil fordybe sig fagligt, styre egen hverdag og have egne kunder.

[prkwp_fimage]

Stilling:
Landmålingstekniker

Publiceringsdato:
14-01-2017

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Aarhus & Randers

Website:
landbjorn.dk

Kontaktperson:

  • Kim Holst
    CEO / Partner
    kh@howtowin.dk
    +45 23 40 91 03

Du får direkte reference til en af virksomhedens ejere og bliver taget med på råd, når vigtige beslutninger skal tages. Du indgår i teamet af kollegaer, som hver dag er involveret i mange større byggerier projekter og løbende ændre det danske landskab.

Dine opgaver bliver bl.a. landmåling, teknisk måling, afsætning, situationsplaner, servitutundersøgelser og kloakmåling. Du og dine kollegaer planlægger løbende ugen ud fra ”best man for the job” på den enkelte opgave og får en spændende arbejdsdag til at forløbe professionelt.
Du vil løbende modtage, oprette, løse, afslutte og fakturere egne opgaver, når du har været igennem vores introduktionsforløb.

Du er sikkert kort & landmålingstekniker eller lignende, har minimum 3 års erfaring og løbende videreuddannet dig. Du arbejder sikkert hos en kollega, kommune, entreprenør eller rådgiver og kan mærke, at det nu er tid til at komme videre for at udvikle dig til et højere niveau.

Som person er du faglig ambitiøs og kan navigere i et team. Du er struktureret, analytisk og har indre ro. Du kæler for detaljen i dit arbejde og skynder dig langsomt. Du har overblik over sagens forskellige faser, er kvik, hurtigt opfattende, har godt humør og er serviceminded. Du udstråler respekt, har en betydelig mængde energi, er proaktiv og signalerer faglig tryghed. Du er en god lytter og har forretningsforståelse.

Du tilbydes en spændende mulighed i en organisationskultur, hvor der er plads til egen planlægning, en meget afvekslende hverdag, stort selvstændigt ansvar, udvikling af tætte relationer til egne kunder, personlig og faglig udvikling samt faglig specialisering.

Bjørn Christiansen Landinspektører har eksisteret siden 1901. Virksomhedens kunder ligger primært i området, Randers, Aarhus og Djursland. Teknologisk har man det nyeste udstyr indenfor droner, opmålingsudstyr og CAD-systemer. Virksomheden er kendetegnet ved højt til loftet, minimal top-down styring, ungt team, godt socialt fællesskab samt en hyggelig og familiær stemning.
Virksomheden har netop færdiggjort en ambitiøs strategiplan, som nu skal realiseres.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal/ eller til kh@howtowin.dk.

Du er velkommen til at ringe til Kim Holst, HowToWin, på 23 40 91 03 eller landinspektør Henrik Birch-Præst på 23 32 22 21, hvis du har spørgsmål til stillingen.