Management konsulenter, der kan skabe værdi

Til vore 10 kontorer søger vi landets dygtigste management konsulenter, der både evner at sælge, levere og udvikle, til stor værdi for vores kunder – og dig selv.

[prkwp_fimage]

Stilling:
Management konsulent

Publiceringsdato:
31-08-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:

Website:
HowToWin.dk

Kontaktperson:

  • Kim Holst
    CEO / Partner
    kh@howtowin.dk
    +45 23 40 91 03

HowToWin er en 12 år gammel virksomhed med kunder spændende fra C20 selskaber til mindre privatejede virksomheder. Vi er en del af et globalt netværk og er anerkendt som førende inden for vores ydelser. Vores værdier er Ordentlighed, Professionalisme og Værdiskabelse, hvilket gennemsyrer vores interne og eksterne kontakter. Vores mission er at tiltrække, udvikle og afvikle medarbejdere i vore kunders virksomheder, så de når deres fulde potentiale. HowToWin har indgået strategisk partnerskab med et globalt koncept, som skal lanceres på det danske marked og står derfor foran en snarlig betydelig vækst.

Dine opgaver bliver at servicere nuværende og kommende kunder inden for et eller flere ydelses-områder, såsom strategiarbejde, organisationsudvikling, executive coaching, rekruttering og outplacement. Din betydelige faglige viden gør, at du relativt hurtigt kan se, hvor kunden har ”smerte”, stille en diagnose og facilitere de nødvendige ændringer, i tæt samarbejde med virksomhedens ledelse. Du er interesseret i at udvide dine faglige kompetencer til flere ydelsesområder.

Du får direkte reference til vores CEO, bliver en del af ledergruppen og får adgang til vores koncepter.

Du har minimum en HD, kandidatgrad eller lignende. Du har minimum 3 års ledererfaring, helst på direktionsniveau, minimum 3 års salgserfaring og minimum 3 års erfaring med en eller flere af vore ydelser. Du har over en længere periode vist, at du er en dygtig facilitator, som kan få folk med dig.

Du er primært hunter, og trives med at analysere der, hvor kunder har et uudnyttet potentiale, som har bundlinie-effekt. Du sidder muligvis i et konsulenthus, men vil gerne have mere frihed og en bredere ydelsespalette. Du kan også være selvstændig, men mangler et større fagligt og socialt fællesskab, eller du sidder i en stilling, hvor det er tid til at prøve dig selv af i en ny kontekst.

Du er kendetegnet ved at have en struktureret og analytisk tilgang til dine opgaver. Du er en stærk kommunikator, skriftligt såvel som verbalt, og du indgyder respekt om dig som person, så folk ønsker at følge dig. Dit overblik gør, at du kan træffe beslutninger på kort tid, er en trænet forhandler, som går efter en win/win, og som kan spille dit team og resten af værdikæden bedre. Du har et ønske om løbende at løfte barren, er nysgerrig og vidensøgende, samtidig med at du er resilient. Du kan begejstre og rumme mange forskellige personligheder, være tålmodig, når det er nødvendigt og motivere dem til at trække i den samme retning.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får mulighed for at benytte alle dine kompetencer, sætte dit præg på virksomhedens fortsatte udvikling og tilegne dig betydelige nye kompetencer. For den rette er dette den ultimative stilling, med stor frihed og indtjeningsmuligheder alt efter dine resultater.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til HowToWin’s fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk/jobportal/ eller til kontakt@howtowin.dk, mærket management konsulent.

Du er velkommen til at ringe til CEO Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

[gravityform id=”45″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]