Projektleder i Aarhus

Erfaren Projektleder med ekspertise inden for EI til karrierestilling i en spændende virksomhed i udvikling.

Virksomheden vækster og har brug for en engageret projektleder med stor erfaring inden for el-området til ledelse af store entrepriser, primært i Jylland.

[prkwp_fimage]

Stilling:
Projektleder

Publiceringsdato:
10 – 02 – 2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Aarhus

Website:

Kontaktperson:

  Virksomheden vækster og har brug for en engageret projektleder med stor erfaring inden for el-området til ledelse af store entrepriser, primært i Jylland.  Du vil indgå i forretningsenheden for store entrepriser og skal samarbejde med dine øvrige kolleger på ventilation og VVS i virksomhedens tværfaglige organisation, der løfter en række komplekse og udfordrende opgaver for kunderne.

  Jobbet indebærer en stor grad af frihed under ansvar, således at du som projektleder har stor indflydelse på projektets indhold, tidsplan og gennemførelse.

  Der vil være spændende udfordringer, som skal løses i det tværfaglige team, og der vil være store udviklings- og karrieremuligheder for en driftig og engageret projektleder. Projektlederen er sammen med det tværfaglige team også en vigtig part i tilrettelæggelsen af de projekter, virksomheden skal udføre i fremtiden.

  Dine vigtigste opgaver som projektleder bliver naturligvis at være ansvarlig for styringen af byggepladsen, hvilket nødvendiggør en grundig viden om byggejura. Du får ansvaret for bl.a. forhandlinger med byggeledelse og bygherre, kontraktreguleringer og tilbudsgivning. Den daglige ledelse af et team på omkring 20 montører er også en vigtig del af jobbet.

  Dine el-faglige grundkompetencer skal være på plads. Ideelt har du en overbygning som el-installatør, maskinmester eller ingeniør, stadig med fokus på el-delen.  Vi leder efter en projektleder med både teoretisk og praktisk erfaring i at afvikle projekter, gerne store projekter, samt nøje kendskab til økonomien bag projektet. Har du tilmed et skarpt blik for byggejura, er det absolut også en fordel.

  Dit engagement og dit overblik skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service, både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden. Som projektleder er det vigtigt at være fleksibel og samtidig have struktur i hverdagen, så projektet overholder kravene omkring tid og økonomi.

  En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med – og gerne forud for kundernes behov. Der er store avancementsmuligheder for den rigtige person.

  Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til den fortsatte udvikling, så send dit CV via linket på vores hjemmeside eller til cj@howtowin.dk.
  Du er velkommen til at ringe til chefkonsulent Connie Jørgensen på 23 99 40 61, hvis du har spørgsmål til stillingen.