Projektleder i Valby

HowToWin søger for kunde

Ambitiøs projektleder inden for byggeri, søges til vækst-virksomhed i Valby.

Virksomheden har vundet et betydeligt antal opgaver og søger derfor en kompetent projektleder, der ønsker en bredere variation i sine arbejdsopgaver.

[prkwp_fimage]

Stilling:
Projektleder

Publiceringsdato:
13-05-2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Valby

Website:

Kontaktperson:

  • Kim Holst
    CEO / Partner
    kh@howtowin.dk
    +45 23 40 91 03

Virksomheden er førende inden for en bred vifte af byggeopgaver med stor offentlig bevågenhed. Virksomheden er landsdækkende, men du vil primært være tilknyttet kontoret i Valby og løse opgaver på Sjælland.

Du vil få mulighed for at drive processen fra tilbudsgivning, kontrahering, opstart, til endelig overdragelse af byggeriet. Du vil typisk være projektleder for et antal fagspecialister i hele projektets levetid. Du styrer alle elementer i ressourceallokering, risikostyring og dokumentation. Du vil være primær kontaktperson til bygherre og alle andre aktører i projektets levetid. Jobbet indebærer en stor grad af frihed under ansvar, således at du som projektleder har stor indflydelse på projektets indhold, tidsplan og gennemførelse.

Dine primære succeskriterier vil være en tilfreds kunde, der overtager byggeriet til tiden i aftalt kvalitet, med en tilfredsstillende indtjening. Du vil også lejlighedsvis agere som bygherrerådgiver og vil blive belastet med et minimum af administrative opgaver. Du vil indgå i afdelingens lederteam og have indflydelse på at hæve overliggeren og sikre afdelingens forsatte succes.

Du har en uddannelse som bygningsingeniør, konstruktionsingeniør eller bygningskonstruktør, gerne med en håndværkerbaggrund. Du har minimum 3 års projektleder-erfaring og kommer typisk med en rådgiver- og/eller en entreprenør-baggrund. Du er begavet over gennemsnittet.

Af person er du en naturlig leder, som andre ønsker at følge, du er nysgerrig efter at få dit team til at performe optimalt og giver den enkelte mulighed for at udvikle sig. Du er en stærk kommunikator i skrift og tale, er robust i forhandlinger og søger en gensidig Win/Win løsning. Du er lyttende, men handlekraftig og villig til at træffe de nødvendige beslutninger. Du vil få succes, hvis du har en struktureret og analytisk tilgang til dine projekter og er vedholdende, når det er nødvendigt.

SlothMøller er i dag en virksomhed med ca. 50 medarbejdere fordelt på kontorer i Sønderborg, Århus og København med speciale inden for konstruktions-, installations-, energi-, bæredygtigheds-, anlægs-, geoteknik- og miljøområdet med stor erfaring i projektledelse og byggestyring. Desuden har virksomheden den kæmpe fordel, at den selv råder over det meste udstyr, så man hurtigt kan rykke ud. Organisatorisk har man valgt en flad struktur, så kunde og kollega får direkte adgang til hinanden.

 

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til SlothMøllers fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden eller til KH@howtowin.dk. Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til stillingen.

[gravityform id=”34″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]