Strategisk Indkøber i Ribe

Har du erfaring inden for stål og er du interesseret i en central rolle i en vækstvirksomhed?

Virksomheden er ekspert i bearbejdning, montage, levering af, samt rådgivning om, jern og stål komponenter.

[prkwp_fimage]

Stilling:
Strategisk Indkøber

Publiceringsdato:
10 – 02 – 2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Ribe

Website:

Kontaktperson:

  Virksomheden er ekspert i bearbejdning, montage, levering af, samt rådgivning om, jern og stål komponenter. Der arbejdes med komponenter i størrelsen fra blot et par hundrede gram op til 90 tons, samt varierende fra 70 mm op til 7 meter og med tolerancekrav ned til og under 0,05mm.

  Yderligere arbejdes der med udvikling og produktion af løfte- og håndteringsudstyr til vindmølleprojekter. Kunderne er primært inden for vindmøllebranchen, cement- og mineralindustrien, offshore-, marine- og maskinindustrien.

  Koncernen tæller ca. 400 medarbejdere og består af 3 stærke Business Units: Manufacturing, Industrial Solutions og Site Solutions. Der er produktionsfaciliteter på fire steder i Danmark og en i Kina.

  Strategisk Indkøb

  Som Strategisk Indkøber får man, med reference til Indkøbschefen, en central rolle i organisationen med en bred kontaktflade. Man medvirker til at udvikle, sikre og selvstændigt drive indkøb og tilhørende processer af:

  – Leverandøraftaler på tværs af organisationen
  – Indkøbsaftaler af kvalitetskritiske varer til stålproduktion
  – Indkøbsaftaler af ikke kvalitetskritiske varer til stålproduktion
  – Leverandør kontakt og leverandørudvælgelse
  – Div. indkøbsrelaterede opgaver

  Eksempler på opgaver

  Opgaverne bliver meget afvekslende, og man kommer bl.a. til at arbejde med:

  – Udarbejde aftaler af kvalitetskritiske varer, i samarbejde med den enkelte business unit. Man skal stå for forhandling med leverandører
  – Løbende udbud af kritiske varer, hvor man skal sørge for at afsøge markedet, udsendelse af forespørgsler, samt analyse af tilbud
  – Udarbejde aftaler for Indkøb af ikke kvalitetskritiske varer samt, indkøb af forbrugsvarer til daglig drift i produktionen
  – Leverandør kontakt herunder leverandørbesøg og udvælgelse

  Ansvarlig for salg af spåner og restmetal
  Håndtering af indkøbssystem
  Leverandørvurdering / evaluering
  Kontrol af faktura fra leverandør
  Kontrol af varekvalitet (i samarbejde med teknikere i produktionen)

  Profilen:

  Man har en indkøbs og logistik uddannelse eller en handelsuddannelse kombineret med en teknisk uddannelse eller teknisk erfaring.

  Man har en relevant erhvervserfaring med indkøb af diverse stål emner (stålplader, smedede emner, støbte emner, svejste konstruktioner). Man behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Kan man tysk, vil det kvalificere en yderligere.

  Som person er man selvstændig og vedholdende, og man er en dygtig forhandler. Man har gode kommunikationsevner. Som person er man positiv og ser muligheder. At man er loyal, initiativrig og fleksibel samt evner at have mange bolde i luften er også vigtigt for virksomheden.

  Indflydelse og ansvar i vækstvirksomhed:

  Hos virksomheden arbejder man med værdierne Proaktiv, Ansvarlig og Teamwork, og man bliver en del af en hektisk hverdag, der er præget af entreprenørgejst og fighterinstinkt.

  Kundernes behov er hele tiden i centrum. Man får mulighed for at påtage sig et selvstændigt ansvar i en international koncern, hvor man også får gode muligheder for at udvikle sig yderligere.

  Desuden vil der kunne forekomme opgaver hos leverandører m.m. i ind- og udland.

   

  Matcher du jobbet, så ring til Erik Bernskov på 40848665 eller send dit CV via: eb@howtowin.dk