Teknisk assistent/designer/konstruktør i Randers

HowToWin søger for Reeholm & Bredahl A/S

Elsker du at tegne og projektere, så er det tid til at komme videre.

Reeholm & Bredahl er i betydelig vækst og søger derfor en teknisk assistent/designer/konstruktør til en række spændende og udviklende opgaver.

[prkwp_fimage]

Stilling:
Teknisk assistent/designer/konstruktør

Publiceringsdato:
6. marts 2017

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Randers

Website:
www.reeholm-bredahl.dk

Kontaktperson:

  • Kim Holst
    CEO / Partner
    kh@howtowin.dk
    +45 23 40 91 03

Virksomheden har hovedkontor i Randers og opgaverne spænder lige fra letbane i Aarhus til renovering af udlejningsejendomme og trendsættende byggerier, med stor ekstern bevågenhed.

Du bliver ansvarlig for projektering af bygninger, installationer, anlæg, konstruktioner samt optegning i Revit og Autocad 2/3 D. Herudover vil der forekomme en række adhoc opgaver.

Din succes i jobbet afhænger af din evne til hurtigt at kunne forstå samt sætte dig ind i en given opgave. Du tilsikrer høj kvalitet i det arbejde du udfører og vil hurtigt være i stand til at tage fra på de eksisterende opgaver. Du er nøjsom, når det kommer til timeforbruget på en given sag, men er samtidig bevidst om at det først og fremmest er kvaliteten af det produkt du leverer som tæller. På længere sigt forestiller vi os, at du vil være medvirkende til udvikling af IKT samt optimering af tegningsprocesserne.

Du kommer med en baggrund som teknisk assistent, teknisk designer eller konstruktør og har min. 5 års erfaring som enten projekterende konstruktør/assistent. Har du solidt kendskab til Revit og Auto Cad 2/3 D, vil dette være en yderligere fordel.

Du er analytisk og struktureret i din opgavetilgang og du evner at gå fra detaljen op i makro perspektiv. Du er ligeledes en super effektiv tegnemaskine, der drives af at nå egne mål samt bidrage til virksomhedens vækst. Din ekstroverte natur betyder ligeledes at du trives med kundekontakt, er initiativrig og bibringer afdelingen positiv energi.

Reeholm & Bredahl er et firma med stolte traditioner og ca. 70 års erfaring som rådgivende ingeniører. Vores dygtige projektledere og ingeniører sætter en ære i at løse enhver opgave i samarbejde med bygherre, arkitekt og andre tilknyttede teknikere. Vi er ildsjæle med et stort engagement inden for hele byggeprocessen. Som vores logo signalerer, tror vi på, at en byggeproces, der baserer sig på synergien mellem konstruktion, installation og kreativitet, giver unikke resultater. Som rådgivende ingeniører tænker vi hele tiden i nye løsninger og kvalitetssikret arbejde fra den første idé til det nøglefærdige byggeri.

Vil du være en del af et vinderhold og kan du bidrage til Reeholm & Bredahls fortsatte udvikling, så send din ansøgning fra hjemmesiden www.howtowin.dk eller til KH@howtowin.dk.
Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst, HowToWin på 23 40 91 03 eller ingeniør Jakob Keller på 22 97 72 22, Reeholm & Bredahl, hvis du har spørgsmål til stillingen.