Webudvikler med bred erfaring i Kvistgård

Ønsker du at udvikle webløsninger til state-of-the-art produkter inden for vanding?

Du får en spændende og alsidig stilling, hvor du får ansvaret for at udvikle webbaserede løsninger til virksomhedens egne produkter inden for automatiske vandingssystemer. Du bliver en del af et dynamisk udviklingsteam, der udvikler software og firmware til egne løsninger til kunder i hele verden.

[prkwp_fimage]

Stilling:
Webudvikler

Publiceringsdato:
22 – 02 – 2016

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Arbejdssted:
Kvistgård

Website:
www.crysberg.dk

Kontaktperson:

 • Kim Holst
  CEO / Partner
  kh@howtowin.dk
  +45 23 40 91 03

Du får en spændende og alsidig stilling, hvor du får ansvaret for at udvikle webbaserede løsninger til virksomhedens egne produkter inden for automatiske vandingssystemer. Du bliver en del af et dynamisk udviklingsteam, der udvikler software og firmware til egne løsninger til kunder i hele verden. Du løser opgaver selvstændigt og i samarbejde med andre i afdelingen såvel som med andre afdelinger i virksomheden.

Dine opgaver består i at skabe stor brugervenlighed for kunderne/brugerne af Crysbergs egne hardware produkter. Du har derfor erfaring med webudvikling, der har til formål at opnå et simpelt og overskueligt design, der kan bruges til forskellige browsere.

Du forventes at have arbejdet med:

 • Omsætte design til færdigt produkt i HTML5, CSS og javascript
 • Udvikling af responsivt design til forskellige størrelse skærme/devices
 • Sikre browseroptimering til standardbrowsere

Det vil være en fordel, hvis du også har arbejdet med:

 • Javascript frameworks, herunder Angular og JQuery
 • Node JS, herunder Javascript for server, Node JS express, Node JS web sockets
 • Computernetværk, herunder bl.a. TCP/IP protokoller
 • Databaser, kendskab til NoSQL og SQL

Som person trives du med at arbejde på egen hånd, men kan samtidig også samarbejde med andre i udviklingsafdelingen. Du er desuden struktureret og parat til at gøre brug af Scrum. Din uddannelse er ikke afgørende, hvis du kommer med den fornødne erfaring til at kunne løse opgaverne i jobbet.

Crysberg A/S blev etableret i 1986 og har lige siden produceret robuste løsninger inden for automatisk vanding. Kunderne er nogle af de største i verden inden for sit felt, og Crysberg har igennem årene opnået en meget stor markedsandel.

Crysberg A/S er en attraktiv arbejdsplads med en flad organisation. Du kommer til at spille en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens produkter og løsninger.

Hvis du vil være en del af Crysbergs udviklingsteam så send din ansøgning til kh@howtowin.dk mærket ”Webudvikler”. Du er velkommen til at ringe til partner Kim Holst på 23 40 91 03, hvis du har spørgsmål til jobbet. Der vil løbende blive afholdt samtaler.